Bellaesmer Yakınımın bebegi rsv oldu cocuk bogulur gibi okduruyordu buna ramen acilde yer bulamadılar özele götürmek zorunda kaldılar gaziosmanpaşa hastanesi geceligi 1500 tl özel avrasya hastanesi 1000 tl idi geceligi soledigim hastaneler ist avrupa yakasında
Sevinc24 Bellaesmer evet benim bebeğim 6 aylık rsv oldu Avrasya hastanesi Öznur Serdaroğlu test yaptırdı çok bu ara biz önlemimizi alalım dedi iyi ki yaptırdı pozitif çıktı hava verdi eğer bilmesek ilerleyecekti çok şükür atlattık çok uzun sürüyor 10 gün
Mys01-01 Bellaesmer canım ben 8 hastane gezdım bebegım 15 gün cekti zeynep kamıl almadı Göztepe eğitim araştırma almadı Ümraniye dalga gectı sende rsv olabılırsın diye özelde yer bulamadım en don kendı drumjz yer buldu salı yatıp cuma çıktım gecesi 1000 rsv pozitif geldi bizim
Bellaesmer Mys01-01 cok pahalı gercekten ama yapacak bisey yok devlet ztn tıklım tıklım ozel saglık yaptırmak lazm aslında yoksa 10 binden cıkılmaz
Mys01-01 birmelekannesi2 once grip gibi yerlesıyor canım o mikrobu attım zannediyorsun ama hemen boğaza oturup ciğerden ince broslara başgam doluyor hırıltı baslıyor bulasıcı
Mys01-01 birmelekannesi2 mesela ben kızım grip oldu antibiyotik berdı dr tam geçti dedım baktım tuhaflık var iğne verdı iğne vurdu halde 3 gün daha kötümoldu aldım gittim kendı druma ilk çocuğumdan da rsv bılıyorum agır tablo seyretti ilkımde dr gormesıyle rsv salgın var dedı test yaptı pozitif yatıs yapcak yer yok devletı hep gezdım almadı en son yer acıldı yattık
tgbmhr Mys01-01 demek benim oğlumda şuan rsv geçiriyor, bi gece takır tskır öksürmeuye başladı 3 gün ateş çıktı ama şuan ateş yok öksürük hapşırık devam ediyor antibiyotik kullanıyoruz
Nuurgullll Fiyat olarak bilmiyorum ama doktor olarak gaziosmanpaşa şafak hastanesinde dr yeliz polat can doktorumuz kesinlikle tavsiye ederim gerek duymadıkça birşey yaptırmıyor ve en onemlisi anne psikolojisini düşünen bir doktor
Elfctllm Nuurgullll bi geceliğine şafak hastanesi 2000 TL istiyor nakit eğer sultangazi de iseniz özel mozel tavsiye etmiyorum evet kadın bildi kaç kere goturdum çocuk doktoruna anlamadı şurup verip yolladı bizi idrar tahlili alıp gitmek isterseniz mevlana hastanesi var karayollari orda çok güzel ilgileniyorlar eğitim araştırma olması özelden daha iyi suanda bize yatıyoruz ben kızıma 2 haftadır mama veriyorum sürekli kusuyordu şükür bugün serum hava antibiyotik fayda ediyor ki çıkarmadı oksurugumuz bağlamla birde burun akıntısı geçecek oda dün yattık bizde bebekler bizden daha güçlü savaşçı
Nuurgullll Bellaesmer Bellaesmer yok çok şükür geçirmedi. Bizim sarılık problemimiz vardı doğum yaptığım hastane yatış vermişti güvenmediğim için yatırmadım. Yeliz hanima gittim aynı gün neler yapmam gerektiğini anlattı süt arttırıcı egzersizler verdi. 1 gün içinde sarılığımız düştü En önemlisi benim psikolojimi rahatlatti çok memnunum gitmenizi tavsiye ederim. Yakınsanız deneyin 1 kere derim.
Bellaesmer Oyku16 şükür olsun size yatis verilmemis cogu bebege yatis veriyorlar ve devlette asla yer yok
Yagmurmerya Bellaesmer benim kızıma yatış vermedi doktor. Ben antalyadayım. Ama hava ve buhar verildi ve ilac kullanıyoruz. Cok sukur geciyo gibi ama burnu hala tıkalı fısfıs kullanıyorum.
Bellaesmer Yagmurmerya yakınımdakılere cogu cocuga yatis verildi malesef devlet dolu ozeller ates pahasi
Noname21 Esto24 bende korktuğum için araştırdım. Sadece insandwn. Mesela yetişkin biri gribim sanıyor. Kolay atlatiyor. Ama çocuğa hava yoluyla temaslarla geçiyor.
Zumrakus21 Oyku16 bende simdi acilden geldim rsv duymsdim bizim kanimizda enfeksiyon cikti bogulur tarzda öksürük burun akintisi acaba rsv belirtilerimi hava verdi serum takyi evde de hava ve antibiyotik basladi
Bellaesmer Zumrakus21 bogulur tarz oksuruk burun akıntisi rsv cıkti bu sekılde yigenım buzlugun kapagını acıp 20 sanıye fln solusun cok tıkanırsa
Oyku16 Zumrakus21 enfeksiyon farkı bir durum ama rsv de boğulur tarzda öksürük hirilti burun akıntısı oluyor hava veriyorlar sizin enfeksiyonda olduğundan antibiyotik de başlamış doktorunuz acil şifalar dilerim inşallah tez zamanda tüm bebislerimiz iyilesir