Sedakcby Rozalya ferrosonal B şurup. Etkili ve güzel tadı olan bi demir ilacı. Kullandığım damlaların iyi olup olmadığını kan tahlili yapılınca anlicam demiştim geçen hafta bakıldı değerlerine. İşe yaramış memnun kaldım
RuzgarMommys Sedakcby ya ne güzel işe yaradığına sevindim bizdr 1 aydır kullaniyoruz hergün 7.5 ml.veriyorum ben . Siz nezamandir kullanıyorsunuz?
Ebruea Sedakcby ilacı kullannca sizin de bebeğinizin dişleri boyandı mı ağzı simsiyah oluyor bizde. Sanki mürekkep yutmuş gibi
09Sernur Bende bekliyeyim sağlık ocağının verdiğini verdim Bi süre sonra 1 YAŞINDA doktora götürdüm biraz kansızlık cıktı ferrum verdi oda kötüymüş içeriği dişleri karartıyor mus ne alacağını sasırdım 🙄fermix dediler hangisi iyi ki 🤔
Nslhnytgn Rozalya doktorumun ve hemşire yakınlarımın tavsiyesiyle bestiron başladık biz hiç bir yan etkisini görmedik
Sedakcby RuzgarMommys 3 aydır kullanıyoruz bizde canım. Geçen hafta yeni tahlil yaptirdik. Düzenli kullanımda etkili bir demir ilacı
RuzgarMommys Doktorun vermesiyle değiştirmeli kullanmali demir ilacını. Bazisina çünkü demir eksikligini düzeltsin diye veriyor bazisina takviye olarak o yüzden vitamin ve ilac olan değişiyor
ayseasel1 Bebeğimin süt ürünleri alerjisi var, bu nedenle tek kullanılabilecek bestiron… tavsiye ederim
RuzgarMommys Sedakcby bizde 3 ay sonunda tekrar test yaptirip görcez bakalim insallah işe yaramistir 1.5 ay oldu kullanali 2 şişe bitti beslenmesinde de ciger et kiyma daha sık kullanmaya dikat ediyorum artik
Sedakcby Ebruea hayır koyu renkli bi ilaç değil ki. Açık sarı şeffaf. Ferrum hausman o şekilde sizin dediigniz gibi. Bizim kullandığımız ferro sonal B şurup
Ebruea Sedakcby Bizdeki bu daha önce ferrum da kullanmıştık o çizgi şeklinde karartmıştı da bu komple mürekkep gibi boyadı anlamadım gerçekten ağzı geçti ama dişleri kaldı🤷♀️
Sedakcby Ebruea allah allah bizimki de aynısı ama mürekkep gibi değil ki rengi şaşırdım şuan. Şeffaf böyle sarı degilmi surubun rengi
Ebruea Sedakcby evet rengi sarı ölçeğe dökünce ama içtikten sonra ağzına bakıyorum mürekkep içmiş gibi olmuş ağzı ben bir doktora sorayım bunu dişlerin üzeri mürekkep yalamış gibi hep bir gariplik var demek ki