Ahsen54 2mucizemm korunuyorduk hatta böyle bir ihtimal mümkün bile değil nasıl oldu bilemiyorum aslında dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım inşallah negatiftir henüz buna hazır değilim
Ahsen54 2mucizemm korunuyorduk yani bize göre mümkün değil böyle birşeyin olması bilemiyorum hâla adet olmadım idrar testi negatif ama benim diğer bebeğim de idrar da kendini 3 aylık olana kadar göstermemişti adet olmayı beklicem kan testine gitmeye hiç cesaretim yok
sutlucikolata Egemenin_Annesi tesekkur ederiz😅bebeginin bebeklik fotograflarina bak mutlaka canin ceker 😂
Rubab_Mommy sutlucikolata Aminn cumlemizden in şe ALLAH.ALLAH bagişlasin acilarini gostermesin .🤲Benim kizimda 14 aylik.Şuan yureklendim desem yalan olmaz😄
sutlucikolata Rubab_Mommy Amin insAllah 🥰🤲🏻 Ay valla cocuklar insAllah en iyi arkadas olurlar kardesleriyle
nur-nr_123 Bu yeni hamile arkdşlar ilk bebeğiniz kaç aylık nasıl cesaret ettiniz çünkü bnde istiyorum ama eşim dışında kimse yok eşim nöbet ve görev usulüalıştığı için cesaret edemiyorum
FHKK nur-nr_123 28 aylık oğlum var 5 haftalık hamileyim bende inan bi cesaret oldu Allah sabrını verecek inşallah herşey güzel olacak 🤗
sutlucikolata nur-nr_123 kendine guveniyorsan birde hamileligin genelde nasil geciyor? Cunku ne kadar her seyi tek yapsakta yinede ne olur ne olmaz biri yakin olunca insan bi nebze rahat ediyor. Biz genelde her seyi esimle yapariz ama cok calisiyor bu ara yuzunu goren cennetliktir yani😅 kizim 13 aylik
Ozge_AyazEfee FHKK Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin 🙏🏻 kaç hatalıkken öğrendiniz, Bayaa minikmiş 🥰🥰
tugbaninpenceresi @sutlucikolata evet benim ikinci 15+1 cinsiyeti bilmiyoruz daha 😊 birincisi kız bu arada
sutlucikolata tugbaninpenceresi benimde birinci kiz bakalim ikincinin cinsiyeti ne olucak🥰 sen ne hissediyosun
sutlucikolata Annesivekizi gecmis olsun benimde ilk gebeligim dusuk olmustu, rabbim evlatlarimizin acisini gostermesin hayirli guzel omurler versin insAllah