Birsiyahhikayesi Merhaba güzel anneler doğalgazınızı açtınız mı ? Kaçta kullanıyorsunuz ve böyle tasarruflu oluyor böyle yapıyorum az yaksin diye dediğiniz şeyler var mı ? Bide suyunu kaçta açıyorsunuz oda çok fiyata yansıyor mu
Evrim1906 Birsiyahhikayesi valla canım yaklaşık 1 aydır açık Ankara nın ayazı çok fena ev Bi soğudu mu bir daha ısıtamam ilk başlarda sadece gece yaktık ama 2 haftadır asla kapatamıyorum 35 de yakıyorum en düştüğü o geçen sene 40 da yada 42 de yaktım çok soğuk olduğu günler bakalım bu sene nasıl olacak
Ssssraa İki aydır yanıyor. Akşam eşim 40 a kadar çıkarıyor, ben sabah 30 a kadar düşüyorum. Tasarruf açısından Evden çıkarken kısıyorum son ayara. Kapatmamak gerekiyormuş diğer türlü kapan açıl tekrar ısıtmaya çalış daha fazla enerji harcıyormuş.
Atamom16 Birsiyahhikayesi 1 aydır açık 40ta çalıltırıyoruz evim sıcak oluyor o yüzden yükseltme gereği duymadık kullanmadığımız 2 o da var petekler kapalı duruyor. Açtıktan 20 25 gün sonra fatura geldi 250 civarıydı
Rizeli53 Birsiyahhikayesi 27 Ekim akşamı açtım ayın 7 sinde 117 tl fatura geldi yatak odası ve salon açık 39 yanıyo 40 yanıyo bazen 36 havaya göre yani fatura geldiğinden beri 38 39 sabit yanıyo
Birsiyahhikayesi esracanlier bizim ev kıbleye dönük akşama kadar güneş aliyor 😂Şanlıurfa canım sizin şaşırdım herkes 2 aydır açmış demesine
Efem123 Birsiyahhikayesi 450 TL fatura geldi 40 da yaniyo bizimkine bide bizim içerde derece yok acaba ondan kaynaklı çok geliyor olabilirmi 600 den aşağı gelmiyor bizim 😏
Birsiyahhikayesi Efem123 ay baya yüksek gelmis benimde oyle gelir galiba salon yatak odası koridoru tek acacam
NaimeYilmaz Birsiyahhikayesi Sadece gece 1.derecede açıyorum. 30 falan oluyor herhalde Bazen açmıyorum da. Gündüz henüz gerek olmuyor bahçelievler tarafında
Evrim1906 Birsiyahhikayesi güneş olsa bile Ankara nın ayazı yetiyor valla da zam üstüne zam geliyor herşeye altın dolar aldı başını gitti herşey ateş pahası nasıl bir dünyaya çocuk getirdik bilmiyorum rabbim neslimizin yardımcısı olsun
Ocak2021 Birsiyahhikayesi tabi canım ankara da oturuyorum kışları ciddi soğukları oluyor geçen sene en yüksek 600 gelmişti. Bu sene de zamlarla baya gelir diye düşünüyorum
Birsiyahhikayesi esracanlier gündüzleri kapatıp gece açmak çok yakıyor diyorlar canim derecesini Azalt tamamen kapatma
irva Birsiyahhikayesi 1.5 aydır açık 42′de yanıyor.Gündüzleri bazen düşürüyordum ama istanbul şu sıralar buz gibi o yüzden hiç kapamıyorum.