Bebegimm1 Hudeyce Bende oyle ogrenmistim daha cok yeni oldugu icin silik cikmistir kan testi verin mutlaka ne kadarlik oldugunu ogrenirsiniz hayirlisi olsun
Hudeyce Angelll35 aynen bende erken gebelik testi bile yapmıştım cok, ilk defa böyle birşey geliyor başıma 🙊🙈 üzülürüm diye de korkuyorum kan vermeye :(
Angelll35 Hudeyce allah gönlünüze göre versin inşallah vardır🙏🏻 Beklemek çok zor bilirim bence yarın verin bi kan testi
syaby Hudeyce çünkü benimde öyle bi kaç saat sonrasında ikinci çizgi görünmüştü ama değildim (ama ben zaten korunuyordum)
Annebalisi Hudeyce Testlerin arkasında 10 dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçersizdir yazıyor ama arkadaşım testi çöpe atmış bikaç saat sonra çıkarıp bakmış çift çizgi,ihtimal vermemişti ama yinede kan verip hamile olduğunu öğrendi. Hakkınızda hayırlısı🙂
Hudeyce Annebalisi aynen o yazilar dan sebep çokta ümitlenmek istemiyorum ama darısı bize de olur umarım sağlıkla 🙈
tkolcak Hudeyce isterseniz erken gebelik testi alın ben 15 TL’ye almıştım Freely yanlış hatırlamıyorsam. Bu ay almıştım ben bı eczanede. adet tarihinden 6 gün öncesine kadar gosteriyomus %99 dogru yazıyordu ustunde. Kan testi daha pahalı olur.o.yuzden dedim 😅
Kuzeey Hudeyce Hamilelik çok yenidir ondan öyle çıkmıştır canım. Bir kaç gün sonra sabah ilk idrarla dene. 🧡
Hudeyce Angelll35 amin amin Rabbim sağlıkla hayırla versin ben bir boş gebelik geçirdim kürtaj vs zor günlerdi Rabbim bir daha yasatmasın onun korkusunu da yaşıyorum :( inşallah vereyim gidip hayırlısı bakalım
Tubaduran Hudeyce benimde öyleydi 1 kaç saat sonra belirginleşti hemen gidip kan testi yaptırdım kanda çıkmıştı. Bi kan testi verin isterseniz aklınızda bir şey kalmasın.