Cisem_25 Merhaba. Bir miktar paramız var ev alalım diyoruz ama fiyatlara bakınca çok yüksek ve küçücük evler (İstanbul) o evlere o kadar verilmez diyorum arsa almak daha mantıklı geliyor. Akıl akıldan üstündür ne yapılmalı diye sorayım dedim :)
Mom544154 Cisem_25 bana sorarsan istanbuldan ev almak kira getirisi çok yüksek. Ve sürekli yükseliyor ev fiyatları
cileklisakiz Cisem_25 valla ev almazsanız da küçücük evlere o kadar kira vereceksiniz. Arsa evden daha çok değerlenebiliyor mesela kayınpederi arsa aldı 2 yılda 2 katına çıktı birden değerlendi annemde arsa aldı ama bildim bileli değeri aynı yani eğer arsa alacaksanız iyi araştırıp doğru yerden almalısınızki ilerde sizin için avantaj olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🌸
Momyboygirl Cisem_25 şöyleki istanbulda evet ev çok yüksek fiyatlı vs getirisi çok kiraya versen fakat şuan annemler de kaçma Peşinde ki Bahçeli huzurlu bir yerde olmalarına rağmen bu benim düşüncem sessiz sakin bir yerden arsa alıp istediğim bir şekilde evimi yaptırır bahçesi de olursa mis gibi yaşarım huzurla ki biz de öyle yapmayı düşünüyoruz iyi bir yerde arsa bulursak
Cisem_25 cileklisakiz Evet arsanın değerlenme olasılığı yüksek olduğu için bu ikilemde kaldık. Çok teşekkür ederim
Cisem_25 tubasd Evi sancaktepe den arsayı Tekirdağ tarafından düşündük. Şarköy, Marmara Ereğlisi falan
Cisem_25 Momyboygirl Gerçekten öyle camdan dışarıya bakınca sadece beton görüyorum park Bile yok doğru düzgün
Ogullarinaasikanne Cisem_25 valla arsa alacaksaniz ilerfe degerlenecek arsalar alin derim. Param olsa ev alir tehlikeye giremem çünkü kiradayim. Ama eve yetmiyor ise degerlenebilecek bir yerden araa alirim. Bir bina yapilsa en az 3-5 daire düşer en azindan
tubasd Ardahsyn dualarinizi küçük tutmayin hayirlisi olsun en guzelo en buyugu olsun Allah cc hazinesi cook geniş 🌸
Momyboygirl Cisem_25 kesinlikle ve çok insanı trafiği bitirdi adamı ben 4 yıldır sakin bir şehirdeyim ve her istanbula gitmemde kaçar gibi evime dönüp yaşadığım yere şükrediyorum ister evim olsun ister barkım istanbulda olsa satar kaçardım mutlaka her illet orda malesef ki
Aselbusraa Cisem_25 eşim muteahhit bence imkanınız varsa ev alın arsalar bazen ölü olabiliyor yadaa uzun zaman snra degerleniyor ev alsanz daha iyi
YeniAnneIstanbul Cisem_25 arsa cunku €/$ plarak bakinca genelde evler gercek deger kazanmiyor sadece kur ciktigi icin pahalasiyor ama arsa gercek deger kazaniyor + eskimiyor. Kiraya verilen evlerin ici cok kotu olabiliyor kiracilar guzel bakmayinca. Biz suan ev kiraliyoruz bizim ev ve komsularin (kendi evleri) arasinda buyuk fark var.
Cisem_25 YeniAnneIstanbul Ben de böyle düşünüyorum ev eskir değer kaybeder arsa eskimez değer kazanır. Teşekkürler
YeniAnneIstanbul Cisem_25 aynen oyle bizim bir tanidik baya guzel bir fiyata almisti masallah suan hem dollar olarak hem turk lirasi olarak guzel bir yatirim olmus. En kotu ustune guzel bir prefabrik ev yaptirirsiniz yine kendi eviniz olmus olur