[silindi] kursadsrkndyg asla asla demeyin:) umarım daha daha rahat olurum cesaretle bir alakası yok aslında anne sütü veremeden büyüttüğüm bebeğime içeriği ile ilgili bir etiket birkaç int.sitesi haricinde bilgi edinemediğim mamalardan verdim uzmanlar 6 ay yanlız anne sütü diyordu oysa... uzmanlar çileğe alerjen demiş......!!!!peh mis gibi kendim yetiştirmişim
AnneVeKuzusu Edooo yoo maydonozu dogruyorum yumurtasına pişince daha da yumuşuyor zaten.hiçmde korkmuyorum sürekli gözetimim halinde minik parçalar halimce agzına veriyorum çigniyo ve yutuyo yutamaycagı büyüklükteyse zaten çıkarıyo agzından yada bn müdahale ediyorum.bnden güzel çigniyo valla😂Korkma canım boğazna kaçtıgı zaman nasıl müdahale edecgni bilirsen sıkıntı yok
212121 Ymr çorba veriyorum sebze corbasi, yayla, tarhana,şehriye, kiyma, tahil ve meyve boyle dönüşümlü yapip veriyorum
Suzitosuzi Ymr 3 gün kuralına uyarak mevsim sebze meyve yoğurt kefir yumurt sarısı tuzsuz peynir verebilirsiniz. 1 yaşını doldurunca yumurtanın beyazını da veriyorlar bebek yemek isterse birkaç ay önce de verebilirsiniz
Dildeniz Ymr bizimle aynı günde mi doğmuş acaba? Dün dr gittim sarışının çeyreğinde azını ver başla dedi sonra 3 gün dene sıkıntı yoksa çeyrek sonra yarım onu kendin ayarla bir yaş tamamen hepsini yiyebilir beyazıyla birlikte dedi ben bugün vermedim ama yumurta aldım deneyecem
Sevilayy_1 Albertosss buharda pişirim veriyorum canım zaten az olduğu için hemen olu veriyor hazır ürün vermeye gerek kalmıyor