Karakiz Ymr biz 5ay 20 gunluguz yumurtanin sarina basladik ilk ceyreginden az sonra ceyregini veriyrm ve cok guzel yiyo vermezsem agliyo 😊agzinida sapirtadiyoki hosuma gidiyo ebeye sordm verebilursin dedi bugunde 1 tane zeytin verdim kucuk kucuk eziyorm onun tadinida begendi
Regen Ymr sarısından tadabilir 3 gün kuralı ile. Önce çay kaşığı sonra tatlı kaşığı sonra yemek kaşığı. Sorun yoksa artık yiyebilir demek
ikizannesi_alp_alya Ben verdim sarısını tadına baktır önce zaten o kadar sıkıntı ki 7 aylık olduk yani bebişlerim çok dengesiz corbalara geçtik tadına baktryrum bazen içiyolar bazen içmiyolar bende anlayamadım gerçekten nasıl gececekler ne zaman ek gıdaya gececekler düzenli olarak bilmiyorum 🙄 yani ne yapmam gerekiyo anlayamadım 😣 o yüzden tadımlara başlayın yavaş yavaş azar azar
behrem Karakiz karışmak gibi olmasın ben de 5 aylıkken zeytin tattırmıştım sonra okudum ve tuzlu olduğu için bebeklerin geç başlaması gerektiği yazıyordu
kursadsrkndyg [silindi] hayatta sizn kadar rahat olamam galıba :) çilek cok allerjendir nası cesaret bu
[silindi] Kaveda evet öyle diyorlar araştırmaya gerek duymadım yaklaşık 15 gündür veriyorum ara ara şükür bir sıkıntı yaşamadık bu konudaki görüşüm farklı biraz
Sevilayy_1 Yumurta için 7 aydan sonra öneriyorlar zaten 6.ay tadım ayı herseyi 3 gün kuralı göre verince yumurta pek fırsat kalmıyor 😃sebze meyve püreleri yoğurt doyumluk değil tadımlık
Albertosss Sevilayy_1 canım meyve sebze püreleri hazır hani o kavanozlarda olanlardan mı veriyon yoksa kendin mi yapıyon bende başlamak istiyorum ufak ufak 🥴
AnneVeKuzusu Ymr 6. Aydayız yumurta sarısından versim yedigi kadar 7.aya bi hafta kaldı bikaç gündür de yumurta sarısından maydonozlu peynirli avakadolu tarhanalı omlet yapıyorum küçücük oluyo😍 Minik minik de bölüm agzına veriyorum Allahım bi çigneyişi var beni benden alıyo yaa çok şükür😍😍🙏🏻
AnneVeKuzusu Edooo yoo maydonozu dogruyorum yumurtasına pişince daha da yumuşuyor zaten.hiçmde korkmuyorum sürekli gözetimim halinde minik parçalar halimce agzına veriyorum çigniyo ve yutuyo yutamaycagı büyüklükteyse zaten çıkarıyo agzından yada bn müdahale ediyorum.bnden güzel çigniyo valla😂Korkma canım boğazna kaçtıgı zaman nasıl müdahale edecgni bilirsen sıkıntı yok
212121 Ymr 6 ay 8 günlük oglum var doktorumun verdiği listeye göre gidiyorum. Sabah kahvaltida yumurta sarısı bide labne veriyorum sizde verebilirsiniz
212121 Ymr çorba veriyorum sebze corbasi, yayla, tarhana,şehriye, kiyma, tahil ve meyve boyle dönüşümlü yapip veriyorum
[silindi] kursadsrkndyg asla asla demeyin:) umarım daha daha rahat olurum cesaretle bir alakası yok aslında anne sütü veremeden büyüttüğüm bebeğime içeriği ile ilgili bir etiket birkaç int.sitesi haricinde bilgi edinemediğim mamalardan verdim uzmanlar 6 ay yanlız anne sütü diyordu oysa... uzmanlar çileğe alerjen demiş......!!!!peh mis gibi kendim yetiştirmişim
Sevilayy_1 Albertosss buharda pişirim veriyorum canım zaten az olduğu için hemen olu veriyor hazır ürün vermeye gerek kalmıyor