Kagansmother HLmom evet bi ara benim de yapmam gereken alışveriş heosi bol gelmeye başladı 😅 iyi günlerde kullanin
Cheddar Kagansmother kıyafet alışverişi yaptım kilo vermişim hiç biri olmuyordu 🙈 bebelerden bize sıra gelmiyo 😅
Kagansmother Cheddar sorma sorma benimde yapmam lazım pantoloar anca kemerle duruyor üstümde artik 😀 iyi günlerde kullan 🥰
Deletedmom789 Balkizlarim görmüştüm bir yorumda bahsetmiştin, inanır mısın ara sıra aklıma geliyorsun diyorum acaba kafanda çorap derdinin olmaması nasıl bir şey 😂😂
Balkizlarim Deletedmom789 Ahahah 😂 misafirliğe falan giderken çok güzel oluyor🙈🙈 pazarda çok pahalı ya Allah tan o dertten kurtulduk 🙊🙊💕💕
Kagansmother Eylulunannesiiii ahhh hersey geçici inanki en güzellerini gönlünce alacağın zamanlar gelecek 🥰
ketcapli_lahmacun Kagansmother Mont ve bot aldım. 😅😅 Ama sanki boşa aldım gibi ne kar ne yağmur. 🥺 Günlük güneşlik gidiyor günler.
1prens_annesi Kagansmother 1 senenin sonunda kendime 5 6 parca kıyafet aldim baktım dışarı giyecek biseyim kalmamış bide sal aldım 🤦♀️😂
seheriko Marjinal_Anne2 mekik çekiyorum ve alt karın egzersizleri var youtubeda birsürü video izledim karma gibi birşey yaptım kafamda . O hareketleri yapıyorum. Arada bir leslie ve ergin kırbacın yağ yakma videosı var eğer müsaitsem onlarıda yapıyorum
Sarekuzu_19 Kagansmother Kahve ve çikolata aldım iflah olmaz bir kahve bağımlısıyım benim alışveriş zafim bu ikisi üzerine kurulu kıyafet falan aylarca almasam olur ama şu ikisi sürekli alınacak