endoplazmikretikulumiste Sebis3232 canım lavanta yağı denedin mi üzerinde yattığı çarşafa yukarı doğru birkaç damla lavanta yağı damlat yanyana yatıyosanız sende kendi boynuna sür öle yat cidden işe yarıyor oğlum 8bıvuk aylık dişte çıkarıyor beş dk 3 kez uyanan oğlumda bir süredir işe yarıyor mesela dün gece sadece 3 kez uyandı oda azcık mıkırdandı kısa süreliydi şuan aylar sonra uykumu almış dinç hissedıyorum
Sebis3232 endoplazmikretikulumiste bunu bikac kişiden daha duydum canım ama denemedim aliyim hemen cidden o kadar etkili mi
Ktbkrd Sebis3232 canım uyku eğitimi hiç boş değil tavsiye ederim aynı şeyleri yaşıyorduk canıma tak etti eğitim aldık oğlum 10 aylık aylıkken eğitim verdik gece kesintisiz uyuyor gündüz uykusu düzenli ve çok daha mutlu . Artık ben son noktaya gelmiştim o kadar yorgun uykusuz oluyordum ki bebeğime tahammül edemeyecek noktaya geldiğim an saçmalama son çareyi dene ve yap dedim. Şuan ikimizde çok mutluyuz bebeğimin zihinsel gelişimi için enerjimi harcayabiliyorum.
Sebis3232 Ktbkrd ay bende eşimi ikna etmeye çalışıyorum ve bugün kontrol vardı doktora sordum küçücük bebegin neresini egitceksin dedi deli oldum sen kimden destek aldın
endoplazmikretikulumiste Sebis3232 ilkgün denememde yazmıştım halen iddia ediyorum bebeğim diş çıkarıyor atak döneminde ayrıca ama saat 9 da yatırdım hala tık yok :)
Bilgemayse Sebis3232 Evet o günler de kolay değildi. Yine ne zaman doğacak diyordum 😥 Biraz sabır inşallah
Sebis3232 endoplazmikretikulumiste kafam bi dünya olunca unuttum yorumunu görünce hatırladım canım yarın bende denicem
Mom_teacher Sebis3232 2tane çıkmıştı, üstten 3dişbirden geliyor, bugün kriz tavan yaptı, geceden beri sürekli ateşi yükseliyor, 2kez 5dk lık uykuyla akşamı yaptık gecemiz hayrolsun