Yasemin41_ nlyoya 10 saat ayakta dursun farketmz ama uykusu az da olsa uzun olsun ya yatıryom hemen baslıyo mızmıza benımde gücüm kalmıyo kac günlük uykusuzluga
nlyoya Yasemin41_ Sizin stresiniz bebege de geçiyor gerçekten anlıyolar bence. Benim enerjim varken cok rahat uyuyor ama bitkin olduğm zaman inadıma yapar gibi uyumuyor
Hemsiiireeehuhuu Yasemin41_ Onun yerine son çare saf zeytinyağı sabah öğle akşam 1 çay kaşığı öneriyor bazı Dr lar onu dene istersen , şeker filan hiç mantıklı gelmedi bana 🤔
MySunny Yasemin41_ 1 haftaya kadar büyük tuvaletinini yapmaması kadar normal birşey yok. 1 hafta geçince gözlemlemeye başlayın.benim ki 10 güne 1 yapıyordu o aralar.bazen de 2 güne bir.bunlar çok normal.
MySunny Yasemin41_ yapadabiyor, 1 hafta yapmayadabiliyor, ne zaman ne olacağı belli olmuyor yani.1 hafta yapmayınca,karnı ağrımıyor canım normalde hiçbirinin.siz kendiniz yaptırmaya çalışmayın,çatlak oluşabilir
Kiziveannesii Gizemisss evet evet deneyin ben doğduğundan beri veriyorum hiç bi zararı yok aksine iyi geliyorm
Kiziveannesii Gizemisss hayır hayır çörekotı satılıyor normal tane tane siyah şekilde gazlı bebeğe bire bir
busraaldemir1485 Yasemin41_ biogaia ve Nurse harweys damla var ikisini aynı anda kullanin gercekten etkisini goreceksiniz