mummy Yavuzseliminannesii Aptamil de kullandık Bebelac da kullandık ikisi de kabız yapmadı bebeğimi biraz da çocuğun yapısıyla ilgili sanırım siz evde kendiniz de muhallebi tarzı bir şeyler yapıp yedirebilirsiniz uyumadan tok tutmasını sağlar
Asyanesrin GunesliHayat teşekkür ederim ama kaşık maması denedim yemedi hiç süt yoğurt maalesef bunları da yemiyor
Ftmatlhn Arzum_35 valla kızımın ebesine danıştım geceleri mama yerine ne verebilirim diye o söyledi her gece süt içmesine gerek yok pirinç unu ver diye bilmiyorum kafam karıştı 🤦🏻♀️
Aalizzwell Ftmatlhn ebe size gerçekten bu tarifimi verdi pirinç zaten nişasta şeker birde içerisine şeker katıyorsunuz bence bu tarifi bebeğinize vermeyin hele ki uyumadan önce kan şekerini yükseltmeyin🙏
Arzum_35 Ftmatlhn güzel anne şeker un süt bunlardan uzak tut bebişini en dogru kararı eminim siz verecksınız benim bebeğimde 9 aylık sütüm az ama gece bişey vermıyorum düşünmüyorum da
papatya011 Yavuzseliminannesii benimde yetmemeye başladı normalde mama verecektim annem süt ver dedi bende laktozsuz süt alıyorum kabız yapmasın diye yatmadan ondan veriyorum biberonu görürken birlikte heyecan yapıyor artık ki 1 yasa kadar biberon almadı suan 14 aylık