melasya Rojdaa dr a soyleyin bunu gaita tahlili isteyebilir siyah kaka normal degil.antibiyotik aliyomus ama o en fazla seklini degistirir rengini degil.demir ilaci vs almiyosa muhakkak belirtin bunu dr a
Rojdaa melasya Yaa 😔 demir ilacı veya kan ilacı kullanmıyor. İnşallah kötü bişey değildir çok krktum şimdi
Elaalya Rojdaa hiç durmayın doktora gidin. bildiğim kafarıyla siyah kaka beyaz kaka kanlı kaka görüldüğünde direkt doktora gidiliyor
KucukAdamm Rojdaa Canim korkutmak için yazmıyorum yanlış anlama ,ama siyah, kırmızı , beyaz olduğu zaman kaka mutlaka doktora gidilmesi gerekiyor
Rojdaa KucukAdamm Yok teşekkür ederim ben de yazdım öyle bilgi alayım burdan diye ister istemez insani korku sarıyor ne kadar sakin kalmaya calişsamda… Yarın sağlık ocağı hemsiremizi arayacam sabah o bilgi verir herhangi bir sorun var mı ve ya ne yapmam gerektiğini bana söyler. Tekrar teşekkür ederim 🙏
Zeyha Rojdaa Cok merak ettim hangi ilaçları kullanıyor bebek söyler misiniz acaba benimkide ilaç kullanıyor aynı hasta ve kakası siyahımsı belki ilaçtandır diyodum bende
Rojdaa Zeyha Bende anlamadım valla en iyisi yarın sağlık ocağında ki hemsiremizi arayayım aile hekimiyle bir görüşeyim bakalım ne diyecek. Olmadı tekrar devlet hastanesine götürürum
nursocum Rojdaa çok teşekkür ederim. Eskiden enjektörle güzel içiyordu şimdi onuda atıyor şaşırdım bende nasıl vercez diye. Sizede çok geçmiş olsun
Rojdaa nursocum Sağolun 🙏 Dün akşam yine zor bela etrafı, üstümüzü batırarak içirdim.Dedik en iyisi doktora bidaha gidersek diyecem iğne verin. 🥴🤷🏻♀️
Kaanumut Rojdaa merhaba bu gönderiniz baya eski ama aynı sorunu şuan ben yaşıyorum lütfen mesajımı görürseniz cevap verirmisiniz nasıl geçti siyah kaka sorunu
Rojdaa Kaanumut Merhaba kendiliğinden geçti sağlık ocağına sormuştum normal dediler zaten birkaç gün içinde düzelmişti. Usuttugu için rengi öyle siyahtı.