Mervecosgun Uzayiko gece bağırarak uyanmları varsa ya atak dönemi ya diş ya da burun tıkanıklığı maalesef🤗
Uzayiko Mervecosgun burun tıkanıklığı yok sık sık temizliyorum.atak ve diş bence dişte çıkmıyor şuan ama salyalar başladı
Goktus Uzayiko benimki de 4 aylık. Bu 4. Ay ne illet biseymis doğduğundan beri gece uykusu iyiydi şimdi ne gece uyuyor ne Gündüz. Gece saat başından bile fazla uyanıyor
MinnakAras kaymakliekmekkadayifi benim bebeğim 2 ay 10 günlük akşam 8 buçuk yada 9 gibi uyur 3 saat arayla emmeye kalkıyor sabah 7 ye kadar bu şekilde uyuyor gündüz uykumuz yok denecek kadar az gündüz toplam 2 saat anca uyuyordur gece rahat ama gündüz çok zorlanıyorum
elcn4139 Uzayiko ayni benimde öyleydi 5. aya girdik 12 de 1 de yatmaya basladi vede cok agliyor kendi kendi cok az oynuyor
Seher05 bukaga mama ile besleniyor mama veriyorum 12 ve sabah 5 6 gibi kendi aglıyor zaten sabahta 7. 7.30 gibi uyanıyor tamamen
Mervi-10 kaymakliekmekkadayifi bizim 8 de kalkıyor öğlen 12 den 2 ye kadar uyuyor 2 kalkınca akşam üzeri 4 5 şekerleme yapıyor 6 yemek saatimiz yemek yediriyorum 8 ze kadar zor dayanıyor babayla oynama saatleri sonra oynarken falan uyuya kalıyor zaten bazen mama içiyor ama genellikle içmeden uyuyup kalıyor salonda 🙈
Lidyammm ebruss446 tesekkür ederim benim kızım da bazı günler tek yapıyor tek uyku için daha erken diye 2 yaptırmaya çalışıyorum sizinki ne zaman başladı tek uykuya
ebruss446 Lidyammm 9 aylıkken ikinci uykuya direniyordu mesela 2 saate uyutmaya çalışıyordum yirmi dakika sürmüyordu uykusu çok yorucu oluyordu bende birinci uykudan sonra uyutmadım oyaladım hep böyle böyle akşam 9 olmadan uyur
Ozlemay Kuzey06 çalişin a çok zor gerçekten bende çalişiyorum uykusuzluk yorgunluk birde çalişma zor. Gece karanlıkta uyutun ışık yanıkken TV karşısında falan uyutuyorsanız ondna karıştıryordur gündüzde perde açık şekilde euyutun aydınlık olsun yani oda
Elanin_Annesiii Nihal42 peki uyku saatleri belli mi ? Bende bi düzeni yok hala. Günümüz günümüzü tutmuyor ,🙈
Nihal42 Elanin_Annesiii valla bende de yok. Uyumak istediğinde uyuyor gündüz ama geceyi düzenlemeye çalışıyorum.
Minikberin Tinymom kaliyo gerçekten lütfen kimse gelmesin niye gelmiyosun bebek sevecez diye de trip yapmasin 😅