Sumeyra_94 Merhaba arkadaslar :) e bebegin uyku tulumlari terletiyormu kullanan annenlerin yorumlarini alabilirmiyim :)
Ozbek42 Sumeyra_94 2 tane var hatta bazen çiş oluyor kurumazsa diye yedeklemiştim cok memnunum yumuşacık ince pijama ile giydiriyorum oda 22 derece oluyor genelde terlemiyor.
Usraaa Sumeyra_94 e bebekten aldım tok degeri 1.5 normal ince gecelikleri ile yatırıyorum evin derecesi gece Eskişehir ayazında 21 dereceye iniyor bebeğim terlemiyor oda termometresi ile oda sıcaklığına bakın ona göre giydirin içiniz rahat etsin
Gamzeren13 Sumeyra_94 bende 3 gün oldu alalı 1,5 tog değeri zıbın üzerine giydiriyorum bizim odamız daha sıcak genelde 24/25 oluyor terlemiyor
Sda16 simiyyy uyuduktan sonra mı uyumadan önce mi giydiriyorsunuz bebeğim 5 aylık emerken uyuyor terler diye giydirmiyorum. Evimiz şuanda sıcak soğuk olunca nasıl giydirecegim konusunda kararsizim.
Sda16 Kk41 sadece atletle giydirin vs yazıyor üşür gibi geliyor bana cesaret edemedim daha giydirmeye 😅
simiyyy Sda16 yani benimki mama bebeği tulumu giydiriyorum uyutuyorum ama emzirirken çok terliyor diyorsanız emzirdikten sonea giydirin tulumu
Sumeyra_94 Tog degeri 1.5 oda ısısı 21-22 oluyor kullanim talimatina gkre icine sadece sifir kollu zibin terletiyorum ilk yatirdigim zaman terletiyor sonra dan da sırtı biraz serin oluyor neden oluyor anlamadim ??
Sumeyra_94 simiyyy mesela sirt ustu yatarken sirti terli yuz ustu yatinca gogsu terli oluyor nasil bi care bulucam bilemedim
simiyyy Sumeyra_94 pamuklu giydiriyorsunuz değil mi her kontrol ettiğinizde ter durumuna göre müslin örtü örtüverin üstüne bu arada oda sıcaklığınız kaç derece
Ozbek42 Sumeyra_94 ağız mendili koyabilirsiniz normale dönüncede alırsınız mendilleri emer teri en azından
Nazli92Alp Ah bu uyku tulumu meselesi 🤦 LCW dan aldım ben de tog değerine göre giydiriyorum içini oda ısısı üzerinde yazdığı gibi oluyo ama gece çocuğa her baktığımda sırtı buz gibi oluyo ısıtmıyo mu acaba diye giydirmiyorum artık çok kararsız kaldığım bi konu
Sumeyra_94 Nazli92Alp nasil bir care buldunuz peki benim bebegim 11 aylik ve asla ustunde ortu tutmuyor
Sda16 Nazli92Alp acaba terliyorda teri üzerinde kuruduğu için mi soğuk oluyor. Göğsü sıcak mı soğuk mu.
Nazli92Alp Sumeyra_94 ev gece 20 21 derece oluyo üstüne battaniye örtüyorum sağdan soldan sıkıştırıyorum altına iyice ama bazen açıyo yine
Sumeyra_94 simiyyy icine giydirdigim zibin pamuklu evet ama uyku tulumunun ic dolgusu elyaf. Oda isisi 21-22 arasi oluyor
simiyyy Sumeyra_94 genelde elyaf olurlar zaten sıcak tutsun çocuğu diye. Tog değeri kaç ve nasıl giydiriyorsunuz mesela benimki 1,5 tog zıbın üstüne buluz giydiriyorum sadece üstüne altındada pantolonu oluyo çorap giydirmiyorum oda 26 derece
Sda16 simiyyy yattığımız saat ile sabah saatleri pek tutmuyor. Deneme yöntemi ile çözüm bulcak inşallah bende