Kaderbbayram 3 aylık bebeğim 1 ayda 200 gram aldı sütüm mü yetmiyor yoksa çok altına yaptığı için mi kilo almıyor kovid de geçirdi ondan dolayı olabilir mi
Flower123 Kaderbbayram kaç gündür post açıyorum benim bebeğim de 2 aylık aynı 200 gram almış emmek istemiyor mama istemiyor bugün doktora götürdük idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi burnunu temizledi iki çeşit mama verdi numunelik bunkarı denetin dedi
Egehan123 Kaderbbayram eğer çok kaka yapıyorsa süt alerjisi problemimiz olabilir tatbiki anne sütü mucize isterseniz önce emzirin sonrasında mama yapıp teklif edin içip kusmuyorsa tam doymuyor olabilir
rua_da_senhora_das_verdades Kaderbbayram hastalandığı içindir. Benim oğlum 5 aylık. 3 haftada 100 gram almış. Aldiği kiloyu verdi zaten belliydi yüzünden.. bronşit oldu bu arada.
IceLady Kaderbbayram aslında şu anda kilosu iyi bebeginizin. Diğer bebeklerle kıyaslamayın her cocuk farklı oluyor. Saglıgı yerındeyse sıkıntı yok. Saglık ocagına götürdünüz mü onlar nediyor. Siz yinede sık sık emzirin kakaolu tahinli helva yiyin hemen süt yapıyor
Kaderbbayram IceLady geçen ay götürdüm kilosu için düşük bol bol emzşr dediler 3 gün sonra kontrole gideceğiz bilmiyorum yani aile minyon tipli
Kaderbbayram Miskokulum25 emerken ilk 1 dakika emiyor sonra geri çekiyor kendini ağlıyor tekrar veriyorum 30 saniye emip tekrar bırakıyor
IceLady Kaderbbayram tahinli helva cok işe yarıyor anında etkisini gosterıyor bol su için bulgur pilavi,et dikkat edıyorum bunları tüketince sütüm cok fazla oluyor siZin uyumanız dinlenmenizde cok etken buna. Ilık duş cok iyi geliyor
Lacasadebaby Kaderbbayram canım burnu tıkalıysa da emmek isteyip bırakabilir burnunu temizliyor musun
Kaderbbayram Flower123 Allah Allah ya emiyor geri çekiliyor sürekli böyle doyduğun da kendisi bırakmıyor ağlıyor bilmiyorum doktor ne der ama aylık 200 gram iyi değil diyorlar yani 500 ile 1000 gr arası alması gerek enfeksiyondan ötürü müymüş
Kaderbbayram rua_da_senhora_das_verdades enfeksiyon uzman doktoru da öyle dedi kovidden dolayı olabilir diye ama üzerinden 2 ay geçti
Flower123 Kaderbbayram aynen birimde öyle gönülsüz emiyor biberonu istemiyor zorla kaşıkla vermeğe çalışıyorum yarın evde çişini yapınca babası götürecek enfeksiyon var mı bakılacak
Egehan123 Kaderbbayram canım sizinki büyük ihtimalle eğer çok kaka ve kusma varsa süt alerjisi vardır bizdede böyleydi sür alerjisi olduğu çıktı ama iyi bir doktor bulmak şart tabi
rua_da_senhora_das_verdades Kaderbbayram bebekler hastalığı çok belli etmiyorlar..belki de yeni yeni toparlıyordur
Kaderbbayram IceLady ben anne çayı içiyordum o hafta sürekli ağladı sonra anne çayını bıraktım bebek düzeldi bazı yiyecekler içecekler ters tepiyo