Leylaa_ Bu model yüzük yaptırmak istiyorum Perşembe günü evlilik yıl dönümümüz eşim istediğin bi şey olsun dedi bende bunu seçtim sizce nasıl ? Günlük kullanamam belki ama taktığım zaman kızıma zararı olur mu köselerin dolayı bu model kullanan var mi ?
Prensesbella Leylaa_ ben kullanmadım bu model ama koselerinin zarar vereceğini düşünmüyorum bu modelimi beğendiniz?
BalKizimElisam Leylaa_ benimki var aynisindan altin olanindan yani. Orta kisminda taslar var sadece ozel gunlerde kullaniyorum sorun yasamiyorum .
Deletedmom27337 Leylaa_ pek alyans gibi durmuyor. Bence daha güzel modeller var birkaç alternatif seçebilirsiniz her zaman kullanabileceğiniz :)
Leylaa_ ketcapli_lahmacun yaa başka modelde çok şekilli vardır yaşı büyük gösterecek şeyler varsa model önere bilirsiniz
bilgemira Leylaa_ tarz meselesi tabiki ama ben bu tarz yüzükeri sevmiyorum. Ha onemli olan senin begenmen. Gundelik kullacagin biseyde olabilirim. Yalniz kenarları cok darbe yer bu yüzük.
Prensesbella Leylaa_ güle güle kullanın zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama bebeginiz için bir zararı olmaz merak etmeyin bende tekrarını alyansimi tanıyorum bebegime oyle bir zararı olmuyor.
Eminos Leylaa_ 5 tas tek tasla veya duz alyansla guzel oluyor veya gosterisli bi 5 tassa egee tek takin bunla 5 tas birlikte olmaz
YeniAnneIstanbul Leylaa_ Bu cok kotu 🙈 ila yuzuk yapacaksaniz digeri daha tarz duruyor bu taslar biraz kaliteyi dusuruyor sanki