ipekk05 zeytinyaginda sogani kavurup salca koymadan yapiyordum valla ne yapayim, alismisim artik😄
Ya bu arada yazmak zor gelmisti soylemedim su detayi ama, bir hafta once rahatsizlandim ishal kusma seklinde. Doktora gittim igne vuralim ama emziriyorsan bu igne yapilmiyor dedi, bende emmiyor sagarak veriyorum ama cok azaldi sutum 5 ml bile cikmiyor diye tamam birakirim emzirmeyi vurulurum igne dedim. Biraktim emzirmeyi 10 kasimda. 4 gun sonra baktim sutum geliyor sıktıgımda gogsumu, dusundum esimle konustum, alerji doktorumuza sorayim ben yine sagmaya devam edeyim, en azindan sute alerjisi cok yuksek ya, sut diyetini acarken direk oglumun diyetini acmak yerine once ben denerim sonra ogluma deneriz sut urunu diye dusunduk, doktora sordum, ben suan normal beslensem ve sut sagmaya devam etsem sut diyetini acacagimiz zaman 1ay onceden yine diyete girsem eskisi gibi olur mu dedim, doktorda 10 gun once diyete girmen yeterli dedi, ben 6 gundur normal besleniyorum, ogluma tekrar diyet acacagimiz zaman yine diyete girecegim, kendi doktorum biraz toparlan bagisikliginda dusuyor cok dedi, cinko probiyotik takviye falan verdi biraz toparlanayim sagmaya devam edicem ama cope dokucem, yemeye baslayinca az da olsa fazlalasti sutum