Elfydr Annebebek58 ben cok kullandım. Kaç şişe bitirdiğimi sayamadım bile. Psikolojik mıdır nedir bilmem ama bende işe yaradı. Deneyin derim.
Kayram64 Annebebek58 bende meyve suyuna katarak kullandım fakat bende etki etmedi , inşallah sizde etkili olur.En önemli faktör moral motivasyon, uyku ve boool su 💦
Kahveliseker Annebebek58 Benim sütüm çok azdı kullandim pek fark etmedi. Galactago vardi birde onun yorumlari da iyi gibiydi ama bu biliniyor diye bunu almıştım. Onu da araştırın isterseniz.
Annebebek58 Gizemisss bestlak damla kac gunde etkisini gosterdii Birakinca geri azalma oluyor mu Bebeginiz kac aylikken azalma oldu acaba
Denizzzzzyldz Annebebek58 2 günde etki etti. Benimfe sezeryandan dolayı 9 gün sütüm gelmedi. Humana çay, rezene çayı, bestlak damla ve tahin yiyerek sütümü getirdim. Ve duş almamda çok etkili oldu. Duşta göğüslerinize masaj yapın. Ben çok etkisini gördüm.
Annebebek58 Gizemyorgun kac aylikken kullanmaya baslamistiniz acaba sonra neden kullanmadiniz sutunuz mu artti
Redpepper Ben şuan kullanıyorum 2 günde etki etti hatta azalttım sonra göğüslerim çok şişti, şuan daha az dozda devam ediyorum
Annebebek58 Redpepper niye gec etti acaba 2 gun kullandiniz oyle mi artti bebeginiz kac aylikk bu arada gecen sene 50 tl gibi bi fiyati vardi simdi 70 tl olmus ben sok oldum
Redpepper Annebebek58 2 aylık bebeğim son zamanlarda stres ve uykusuzluktan azalmıştı sütüm, arttığını düşünüyorum şuan
Bogaannesi Annebebek58 valla ben sise bitirmedim, 10 gun kullandim sutum geldi ilk sezaryen yaptigim donem kullandim ben sutum dolunca biraktim doktorum sordu sutun nasil diye geliyor hocam sutum var dedm damlayi birakabilirsn azalma hissedersen tekrar kullan dedi
Ssmzsh Annebebek58 çok faydasını gördüm. Kesinlikle alınmalı 2 şişe kullandım bebeğimin kilosu düşüktü sütüm az olduğu için. sütüm arttı bu sayede bebeğiminde kilosu arttı. Acaba işe yarar mı diyorsanız kesinlikle denemelisiniz. 🌺