Srhtzlyh Mmrryy benim kızımda 4 aylıkken çıkarmıştı karbonatlı su ile sık sık temizledim her emzirmeden sonra da göğsümü temizledim yine karbonatla. Doktora gittik mikostatin diye bir damla verdi. Onuda kullandık 10 gün filan sürdü kurtulduk.
Srhtzlyh Mmrryy silebildiğiniz kadar artık en azından faydası olur. Ama doktora kesin danışın damlayla beraber daha çabuk geçer
baharat Biz de karbonatlı su,ilaç denedik ama en etkili yöntem gazlı bezle günde 3-4 kere silmek oldu.Dil arkasına uygulayamıyorsanız gazlı bezi kulak çubuğuna sarıp deneyebilirsiniz ben de arka kısmı çok yapamıyordum ama yine de çok kısa zamanda geçmişti
mrvklncc @Mmrryy ay bizde de geçmiyor 3 ay 18günlük doğumdan sonra başladı azalıyor ama tam geçmiyor o yüzden de devamlı çoğalıyor doktor mikostatin verdi artık 3.şişedeyim karbonatlı suyla da siliyorum yok yani hiç bi şey fayda etmiyor. Hastanede bi hemşire canı yansa da bırakma gazlı bezle kazı dedi çok acıtmaya kıyamadım ama kazıdım yine de azalıyor bakıyorum bi daha çoğalmış
Mmrryy mrvklncc ben de ondan korkuyorum o kadar uğraşmaya geçmez diye. Emmeyi bırakmazlar umarım ya 😣
Secil1907 Mmrryy 1 ay boyunca sürekli tekrarladı meğer göğsümde de varmış sildim surekli silmeye başlayınca 1 hafta içinde geçti. . Doktorun verdiği ilacı zaten yutuyor canim öyle fayda ediyor arkalarada.
mrvklncc @Mmrryy korkmayın bırakmaz inşallah biz geçen ay korona olduk bebeğe de geçti hastanede tedavi gördü o ara mama başldım ama şimdi emziriyorum sadece doymuyo yine mama veriyorum pamukçuğu da etkilemedi hiç poposuna mantar yaptı 2kere öyle yayılmış bi pamukçuk etkilemedi yani düşünün bi şey olmaz allahın izniyle ☺️
Elifkskl Mmrryy biz karbonatlı kuru sürdük ağzına çok ağladı ama geçti 2 güne bi de sağlık ocağı ilaç yazmıştı onu kullandım mikostatin di sanırım ismi
Elifkskl Mmrryy pamukcuk olduğunda 3 haftalık dı hiç bir zararı olmadı ama sürünce canı çok yandığı için baya ağladı bi kaç güne düzeldi ama ben tamamen gidene kdr yine karbonatlı su ile sildim ağzını şuan 2 aylık hala yanağının kenarında bi kaç nokta çıkıyor
mrvklncc @Mmrryy aynı pişik gibi her tarafına yayıldı kabardı hep bepanthol kullanıyordum her zaman fayda etmedi başka kremler denedim fayda etmedi doktor kontrolü gelmişti muayenede o söyledi pamukçuk poposuna mantar yapmış diye 2 krem yazdı 2 günde geçti ama tekrar yayıldığı için hastanede korona tedavisi görürken yine oldu aynı kremleri kullandım düzeldi. Orda danıştığımız hemşire işte kanatana kadar kazı kökünü alman lazım dedi kendi bebeği de öyleymiş en son geçmeyince kültür testi yaptırmış çocukta alerji çıktı diyor
Mmrryy mrvklncc ben de kıyamuyorum kazıyamıyorum. bu arada karbonatlı suyu her seferinde yeni mi yapmamız lazım
mrvklncc @Mmrryy her gün yeniledim sadece günde 2 defa aynı karbonatla yaptım doktor bi çay kaşığı karbonata bi çay kaşığı su dedi suyu da kaynatılmış olacakmış çok faydası oluyor aslında düzenli yapabilirseniz hemen azaldığını farkedersiniz ben düzenli yapamadım aşırı huysuz bi bebek devamlı ağladığından bi gün yaptım ertesi gün aksayınca azaldı ama devamını getiremediğim için tekrar çoğaldı
Ayseee27 Mmrryy candi pak sprey kullandık kaç aylıktı hatırlamıyorum doktorunza sorun sprey 3 gün bir fıs kullandım hiçbişey kalmadı tekrarlamadı