Mmrryy İki aylık olucak kızım neredeyse doğduğundan beri pamukçuk var dilindi. Karbonatlı su deniyorum geçmedi. Başına gelen anneler neler kullandınız, geçti mi, ne zaman geçti. Yoksa geçmiyor diye akışına bıraktınız mı öyle yapınca geçti mi
Araseymen Mmrryy karbonatlı su ama tülbent al isaret parmagina tak suya batır ve dilini dis fırçalar gibi fircala sadece o degil emiyorsa kendi göğsünü ve emzigini falanda karbonatli suya batir öyle ver bebise.bu ise yaramiyorsa doktor ilaç yaziyor.
Secil1907 Mmrryy bende emzirirken çok çektim sürekli tekrarliyodu göğüs ucunu her emzirmedeb sonra mutlaka temizle sağlık ocağından mukostin diye ilaç verdiler onu kullandım günde 3 kez ve 3 kezde karbonatlı su yaptım gazlı bezle sildim şükür 1 haftada geçti benimki baya ilerlemisti
Srhtzlyh Mmrryy benim kızımda 4 aylıkken çıkarmıştı karbonatlı su ile sık sık temizledim her emzirmeden sonra da göğsümü temizledim yine karbonatla. Doktora gittik mikostatin diye bir damla verdi. Onuda kullandık 10 gün filan sürdü kurtulduk.
Mmrryy Araseymen Secil1907 karbonatlı su yapıyorum ama dilinin arkalarına ılaşamıyorum bi türlü. Çekiyor dilini
Secil1907 Mmrryy 1 ay boyunca sürekli tekrarladı meğer göğsümde de varmış sildim surekli silmeye başlayınca 1 hafta içinde geçti. . Doktorun verdiği ilacı zaten yutuyor canim öyle fayda ediyor arkalarada.
Srhtzlyh Mmrryy silebildiğiniz kadar artık en azından faydası olur. Ama doktora kesin danışın damlayla beraber daha çabuk geçer
baharat Biz de karbonatlı su,ilaç denedik ama en etkili yöntem gazlı bezle günde 3-4 kere silmek oldu.Dil arkasına uygulayamıyorsanız gazlı bezi kulak çubuğuna sarıp deneyebilirsiniz ben de arka kısmı çok yapamıyordum ama yine de çok kısa zamanda geçmişti
mrvklncc @Mmrryy ay bizde de geçmiyor 3 ay 18günlük doğumdan sonra başladı azalıyor ama tam geçmiyor o yüzden de devamlı çoğalıyor doktor mikostatin verdi artık 3.şişedeyim karbonatlı suyla da siliyorum yok yani hiç bi şey fayda etmiyor. Hastanede bi hemşire canı yansa da bırakma gazlı bezle kazı dedi çok acıtmaya kıyamadım ama kazıdım yine de azalıyor bakıyorum bi daha çoğalmış
Mmrryy mrvklncc ben de ondan korkuyorum o kadar uğraşmaya geçmez diye. Emmeyi bırakmazlar umarım ya 😣
mrvklncc @Mmrryy korkmayın bırakmaz inşallah biz geçen ay korona olduk bebeğe de geçti hastanede tedavi gördü o ara mama başldım ama şimdi emziriyorum sadece doymuyo yine mama veriyorum pamukçuğu da etkilemedi hiç poposuna mantar yaptı 2kere öyle yayılmış bi pamukçuk etkilemedi yani düşünün bi şey olmaz allahın izniyle ☺️