Babybloom Merhaba hanımlar, Çocuk doktorumuz burun akıntısı için çok rahatsız ederse zyrtec kullanabilirsin demişti. Kızım 14 aylık, prospektüste 2 yaş altı kullanamaz yazmışlar. Merak ediyorum aranızda kullanan var mı, ve bebeğiniz kaç aylıkken kullandınız?
Balkizlarim Babybloom 20 ayllikken kullandım uyku hali vs yapıyor tedirgin olmayın gün içinde bol sıvı verdim çok öksürük yaptı balgam söktürücü gibi birşey 🍬
Splash-Splash-Love Babybloom Bende 16 aylıkken falan kullanmıştım doktor yazdıysa bi sıkıntı yoktur bence 🤷🏻♀️ Bende okumuştum prospektüsü ama doktoruma güvenmeye karar vermiştim
Sonsuzmutluluk Babybloom Alerjik rinit alerjik nezle gibi durumlarda veriliyor yaş sınırına takılmayın demie takviyelerindede 4 yaş yazar tamamen firmanın ruhsat alabilmek için çok uzun süre beklemesin diye belirlediği sınır ama kullabilirsiniz. Bizede ilk Zatiden verildi sonra airmax diye bir toz kullanıyoruz şuan alerjik rinit ve alerjik nezle için yazıyor. Genelde akşam saatleri veriliyor uyku yapıyor bu tarz ilaçlar endişe etmeyin
Splash-Splash-Love Babybloom Bi iki ilaç daha vermişti hepsini beraber kullanınca 5 ile 7 Günden sonta geçti çok şükür. Çok uzun sürmedi yani ama o şurup ile ilgili mi bilemem. Dediğim gibi 2 şurup vardı 1 de fisfis
Babybloom Balkizlarim AA süper bunu duyduğum çok iyi oldu, uyuyunca ne oldu diye panik olurdum kesin.
Balkizlarim Babybloom Mayişma yapıyor evet benim kızda 1 saat uyurdu gündüz 2 saatte çıkmıştı zaten doktorumuz belirtmişti bu yüzden normal gördüm 💕💕
Babybloom Sonsuzmutluluk umarım işe yarar. Burnu bugün çeşme gibi. Gece yatınca da kesin öksürük yaparkorkuyorum🙄
Babybloom Splash-Splash-Love burun akıntısından başka şikayeti olmayınca götürmedim şimdilik doktora🤷♀️ burun işini de çözersek süpe rolacak