Dorukcummmm Cigdem15 doktora danışmadan bunları vermeyin derim. Sonuçta ilk 6 ay sadece anne sütü diyor doktorlar. Ayrıca rezene artık hiç önerilmiyor. Siz yemeklerinize dost edin, kimyonlu bol bol kullanın ama bebeğe vermeyin derim
Moonlightttt Cigdem15 verilmez canım 1aylikmis. Sen kimyon çayı içip x ve yemeklerine kimyon dok. Gaz yapan yiyecekler yeme . Bisiklet sürer gibi hareket yaptır sonra bacaklarını karnına doğru çek ittir. Saat yönünde ovala karnını. Geçmezse gaz damlası al. Her marka her bebeğe iyi gelmez denemek lazım. En popüler sub simpleks veya nurse harweys galiba . Ben sub simpleks kullndm
minikturta Cigdem15 ben verdim kimyonu biraz suda beklettim 1 çay kaşığı verdim, vermemek konusuna gelirsek de kendin sadece çayı ile yetinme bütün yemeklerine bol bol dök öyle ye, kuru soğan da gaz çıkartıyor kuru soğan da yiyebilirsin
Cigdem15 Dorukcummmm sağlık ocağına danıştım da kimyon çayını kendin iç dedi bazıları da diyor ki bebeğe 2 kaşık verebilirsin şaşırdım
Sedakcby Cigdem15 ilk 3 ay emziriyorsaniz eger kendiniz tüketip bebeğe geçmesini sağlayacaksınız. 3baydan sonra gaz sorunları devam ediyorsa 2 3 çay kaşığı kadar verilebiliyor
61arzu Cigdem15 canım bebeğine her alt değiştirmesinde böyle önce karnına masaj yap sonra ayaklarını karnına doğru çek uzar cek uzat sonra sanki bisiklet sürer gibi yaptır biraz rahatlar canım
Dorukcummmm Cigdem15 Verenler oluyor ama bana doğru gelmiyor yaa 😕 benim oğlum da gazlı bir bebek hatta muhtemelen kolik. 2 ay 23 günlük oldu büyük gaz sancılaeı çekti ama kimyon ona vermeye gönlüm razı gelmedi. Doktorun önerdiği damlaları kullandım onlar hafifletti daha iyi artık çok şükür.
Kbraozkan06_ Cigdem15 ben 1 çqy kaşığı rezene verdim canım verilebilyor ben doktora danışmıştım ama hergün değil çok arada bebeğim 31 günlük daha
Sedakcby Cigdem15 kimyon o şekilde. Rezeneyi ben sabah içiyordum onu çok tüketmeyin sabah 1 kupa bardakla içiyordum kahvaltıda
Moonlightttt Cigdem15 biogaia probiyotik damlası. Elbette iyi gelir ama tek başına yetmez bence çok gazliysa kıvranıyorsa yanında gaz damlası da alin
Moonlightttt Cigdem15 o zaman kimyonu kaynatıp iç ve yatırmadan gaz sancısı için egzersiz ler var YouTube da onlara bak canım.biogaia alma sen bilirsin tabi de . Gaz damlası alıp sadece akşam 5damla damlatsam yeter o zaman.mesela sub simpleks