Beratberen34 ilkbahar besin alerjisi benim de aklıma geliyor ama tam nasıl olur neyden olur bilemiyorum olmazsa Bi doktara götüreyim
ilkbahar Beratberen34 emziriyosanız sizin yediklerinizden de olur sizin de beslenmenize dikkat etmeniz gerekir besin alerjisi çıkarsa 😐
ceyhunun_annesi Beratberen34 canim alerji olabilir ya, benim de oğlum öyleydi her bezi denedim büyük numarası küçük numarası hepsini bi sürü krem denedim gene geçmedi hep kızarıklık vardı, alerji çıktı oğlumda geçmeyen pislikler alerjiden olabiliyormuş
Kptny Beratberen34 bizim normalde pisik olmuyor surekli bez degistirdim bezle alakali diye yok kakasiyla alakali bi sıkıntı var kesin alerji testi yaptik bi sıkıntı cikmadi ama az bi altina yaptigini farketmesem hemen pisige çeviriyor bir cok cesit krem kullansamda iki kullanima travazol geciriyo sadece onuda zaten surekli kullanamiyorm
avokadosever Beratberen34 onlar pişik artınca fayda etmiyor Canm maalesef doktorumuz bize iki tane krem önerdi onun faydasını gördüm biri exelderm bu iyi geldi
Buseebugra Beratberen34 ben mantar kremi kullanıyorum doktorumuz verdi 2 güne kalmadan geçti okadar pişik kullanmama rağmen geçmemişti
Mlsndmr Beratberen34 yaklaşık bir aydır bizde de aşırı kızarıklık var ama egzama dedi doktorumuz oyle bisey mi acaba
Naziferabia Beratberen34 ayy bu çok kötü oluyor yaa benimde öyleydi ama ben asla ıslak mendil kullanmadım alt temizleme pamuğu var onu ıslatıp onu kullanıyorum 2 kere bez değiştirdim en son primaya geçtim artık ve doktor da Bi karışım krem verdi eczane karıştırıp verdi 2 gün kullandım etkisi oluyor gibiydi bugün sünnet oldu oğlum kaldı öyle. Bakalım burda bekleyim yine de ben ☺️
Beratberen34 Naziferabia bende pamuk kullanıcam çünkü ne kadar olsa Islak mendil tahriş ediyor aslında yıkamak daha iyi ama her seferinde üşütür diye ona da cesaret edemiyorum nasıl yapıcaz bilmiyorum