papatyasevdalisiii Geçen burada birinin postunu görüp e devletten bende başvurdum ön değerlendirme olumlu olmuş kaç gün sonra tamamen olumlu olur bilen var mı???
benkullanici07 papatyasevdalisiii nereden basvuru yaptiniz kaymakamlikmi buyuksehir belediyesimi bide sehir neresi
MucizemiinAnnesiii papatyasevdalisiii ben bir şeyi merak ediyorum babamın emeklisi var ama onun borcuna kesiliyo esiminde şuan sigortası yok yeni ise girdi deneme süreci acaba bende alabilir miyim aileme yük olmak istemiyorum
serenity_35 papatyasevdalisiii ne yazdınız başvuruya cnm ne yardımı istiyorsunuz bildigim kadarıyla çocuk parasından başka yardım olmuyor yada ben bilmiyorsam bilen varsa söylesin
papatyasevdalisiii MucizemiinAnnesiii sosyal yardım yazın eğer başvuruda buluna biliyorsanız neden olmasın
papatyasevdalisiii serenity_35 sosyal yardım başvuru hizmetleri yazdım başvuruda bulundum ön değerlendirme olumlu yazmış acaba ne zaman olumlu yada olumsuz çıkar
MinnakAsel papatyasevdalisiii Bende başvurdum sosyal yardımlaşma vakfına aktarılmış bağlı bulunduğumuz artık ordan değilde sosyal yardımlaşma yazın e devletten aile yardımı bölümünden takip edin şuan benim süreç devam ediyor
serenity_35 papatyasevdalisiii hiç bir bilgim yok inanın ben çocuk yardımını bile alamadım sosyal yardımlaşma derneğine başvurun dediler kaymakamliktan kızımı bırakacak bi yer bulamadığım için gidemedim malesef başvuru yapacağım yer çok uzak
serenity_35 Mgun20 birinci cocuga 200 TL ikinci cocuga 400 TL üçüncü çocuğa 600 TL olarak devlet veriyor baska bi yardım var mı bilemiyorum bilgim yok
papatyasevdalisiii MinnakAsel ne zaman başvurunuz acaba ne zaman net sonuçlanır birde 1000 tl ydi değil mi
MinnakAsel papatyasevdalisiii Hayir sanmıyorum 1.000 olduğunu bu uygun gorurlerse küçük bir Mevla yardım yapıyor bağlı bulunduğunuz sosyal yardımlaşma vakfı
MinnakAsel Mgun20 Kuzum ben sosyal yardımlaşma vakfından yapmıştım ama sen Google’dan gir bağlı bulundugun ilçenin adını ve sosyal yardımlaşma diye yaz eğer online kayıt açıkça ordan sağlık yardımına başvur çocuğun için