61arzu Tunaminannesi e devlette var canım orada gösteriyor hesapaldugını canım benim oradan bakabilirsin dogum rapor parası yaz cıkıyır canım benim
gamziskoo Tunaminannesi evet 10bin gibi bi rakam yattı 2 seferde. İş yeriniz raporu parça parça bildirdiyse ondan böyle yatmıştır sizinki. E devletten toplam tutarı görüntüleyebilirsiniz
Tunaminannesi gamziskoo baktim ama sadece rapor baslangic bitis tarihleri yaziyor raporlar kısmında herhangi bi odenek yazmiyor. Birde yatmis olan paralar goruntuleniyor
Tunaminannesi Caglarass gaz sancisi olan bir bebe anasiysaniz cok daha zormus. Onceden camasiri bir saate oyalana oyalana katlardim yemek keza oyle simdi varya 2 saatte dunyayi talan ediyorum🤣
Caglarass Tunaminannesi Durmadan masaj yapılan günler yinede çıkmak bilmeyen gaz 😂 Neyse ki 3 ay sonra tekrar o günlere geçiş yapacağım özlemiştim çok 🤪
Tunaminannesi Caglarass bizde cikan gaz var ama yetmiyor mubarek 😯 benim bi 2 3 seneyi bulur heralde bu gunlere gecis yapacagim zamanlar 🤭
Caglarass Tunaminannesi Yüz üstü uyutmak tek çare olmuştu canım bana dene istersen. Bol pırtlı günler diliyorum bebişe 😂🥰
Miniknur Tunaminannesi yani fena değildi yöneticiyim ondandır. Valla bi anda bitti bile :) anlamıyosun ki nereye gidiyor