Tugbadeniz1 Merhaba seni çok iyi anlıyorum benim bebeğimde4 buçuk aylık sirtinda lenf bezi şişti reaktif lenf nodu denildi 2 haftadır var şimdi gine çocuk çırağına randevu aldim götürcem bakalım size türünü nedediler
Rubeyra_Tuncer29 Tugbadeniz1 türüyle ilgili bişey demediler ki doğru dürüst bilgi veren doktor bulamadım daha
Rubeyra_Tuncer29 Tugbadeniz1 türünü sorunca ultrason sonucuna baktım şimdi bizimkine de reaktifgörünümlü lenf nodu yazıyor ama doktor ne türüyle ilgili ne de nasıl biley olduğunu söyledi
Rubeyra_Tuncer29 Elf33 1 cm kulak arkası hiç birşey demiyorlar ki başka doktor tanıdık vardı ona gönderdik sonuçları temiz dedi o kadar
BDS Rubeyra_Tuncer29 enfeksiyon kaptığında kızımda da çıkıyor, hafif grip hafif bi üşütme de çıkabiliyor neden çocuk cerraha götürdünüz anlamadım inanın.
Rubeyra_Tuncer29 ecosummm ecosummm kemiğin üstünde sayılırdı ama çok şükür kendiliğinden küçüldü Hamdi olsun
minikbaykus Rubeyra_Tuncer29 Bizim de ennsesinde var. Çocuk doktoruna sordum. Olur önemli değil dedj.saglik ocağı doktoruna sordum. Bende de var küçüklüğümden beri dedi. Bir senedir geçmiyor bizimde
Rubeyra_Tuncer29 minikbaykus sağlık ocağındaki doktor kafa kemiği korkma dedi 6 ay gelmeyince bir gariplik var dedim ve çocuk doktoru KBB ye götür dedi sonrasında endokrinoloji çocuk cerrahı na gönderdi ve fakültedeki pediatri doktoruna gittik son olarak 1 cm üzeriydi sert ve net şekilde ele geliyordu 3 ay sonra kontrole gittik çok şükür geçmişti 11 ay ömrümden ömür gitti ama
ecosummm Defnem20 canım benim üç tane olmadı mesela 1cm in altında ve reaktif kulak kemiğindeki lenf nodüllerinden korkmuyorlar ben 4 doktora gösterdim küçük ve reaktif merak etme kanserli nodüller böyle olmaz ve boyunda çene altında falan çıkar dedi
ecosummm Defnem20 benimkiler de küçülüyor büyüyor ama kaybolmuyor 20 lik dişi sorunu yaşıyorum ben hep apse yapıyor çektirmiyorum büyük ihtimal ondan daha önce de farnjit sorunum vardı boşver kafaya takma yani internetten bakınca bile kulak kemğindekiler için önemsiz diyorlar düşün
Defnem20 ecosummm canim benimde kulak altımda işte bugün gittim 13 mm olmuş usuuttum şu ara boğazım inmiş sanırım ya ondan iki hafta önce 5 mm büyüyor geri küçülüyor sanırım kafasına göre anlam veremiyorum ve iki aydır iyice taktım.kafaya elim ordan gitmiyor