Goktug46 Merhaba anneler yakın zamanda oğlumun sağ ayağında içe basma olduğunu öğrendik doktor ortapedik ayakkabı kullanmamızı istedi fakat çok araştırdım içime sinen bi ayakkabı bulamadım önerdiğiniz ortapedik ayakkabı varsa lütfen yazarmısınız ?
semaahmet Goktug46 vicco aldım iyikidr almışım vallahi yürümesi daha iyi oldu dışarda bile elimi tutmadan yuruyo
Annisss Goktug46 ortopedi a diye Bi marka var düşünürseniz ben vicco aldim birazcık pahalı o marka ama
Goktug46 semaahmet evet vicco araştırmalarıma göre çok iyi bir ayakkabı yalnız anatomik yapıda ortapedik değil
semaahmet Goktug46 aaa ben ortopedik diye aldım ama cnm özellikle ayakkabiciya söyledim yani ortopedik olsun diye yanlsimi aldım yani
Goktug46 semaahmet bilmiyorum ama kendi sitesinde de açıklamaları okudum anatomik olduğundan bahsediyor
Gtmz semaahmet değiştirmenize gerek yok bi problemi olmayan bebeklerin düz taban kullanması gerekiyor belli bir yasa kadar ayak yapısını bozuyor ortopedikler
Goktug46 Oznurcoskun evet anatomik olduğundan dolayı en rahat edeceği ayakkabı fakat oğlumda düz taban olduğu için doktor ortapedik ayakkabı almamızı söyledi
Rumeysa11 Goktug46 Canım bende aynı konudan muzdariptim hepsiortapedik.com diye bi site var ordan almalısın fiyatları bana göre uygun geldi çünkü ben çok araştırdım medikalcilere falan sordum yaptırmaya falan çalıştım ama çok pahalı geldi ayrıca sakın vicco alma bana onu tavsiye ettiler bende aldım çok pişmanım hiç iyi değilmiş çocuğumun ayağı daha çok içine basmaya başladı.
Goktug46 Rumeysa11 aynen vicco anatomik bir ayakkabı olduğu için kendi ayak yapısını sarıyor sadece rahat etmesini sağlıyor düz taban içe ve dışa basmaları engellemiyor hepsi ortapedik sitesine de baktım bizim burdaki medikalcilerle hemen hemen aynı gibi bende farklı bir siteden ortapedik ayakkabı sipariş verdim inşAllah bir faydasını görürüm
semaahmet Gtmz ay çok sağol kuzum ne bileyim ortopedik diyince bu markayı önerdiler o bayanda öyle diyince acaba yanlış mı yapıyorum çocuğuma dedim en ağzından başka alırım diye düşündüm ama sen böyle diyince içim rahatladi