BuzluKahve deniz_s sertifikası falan olmalı. Yani alırken karatı, berraklıgını falan belirten sertifika veriyorlar. Her pırlantacının kendi prosedürü farklı oluyor. Malesef pırlanta yatırımlık bir şey değil, satınca cok deger kaybeder.
Zuzuuu deniz_s Biz sadece storskdan alışveriş yapıyoruz zararımız olmuyoruz değişim yapacağımda bile fiyat oynamıyor
Alpbeybi Nasıl yerlerden alışveriş yapıyosunuz bilmiyorum da ben pırlantayı sattığım fiyattan geri alırım. Dolar cinsinden. Pırlanta değer kaybetmez.
Mommy_Bird Sedakcby bende çokmpişman oldum pırlanta aldığıma onu verip altın alcam ilk fırsatta bu kadar düştüğünü hiç bilmiyordum
Sedakcby Mommy_Bird pırlanta tek taş mı almistiniz. Tek taş ise satmayın bence hatıra 😊 ilk tek tasinizsa eğer tabi. O yuzden bende hiç satmayı düşünmedim 3 senedir tek taş baget aynısını kullanıyorm ilk yüzüğüm diye.
Ipegim Mommy_Bird neden satışa odaklanıyorsunuz anlamıyorum o değerli taş ziynet tabii ihtiyaç olur acil para lazım olur o ayrı da alınan bir şey satılmaz
Ipegim deniz_s para için satmıyorsan satma bence ileride kızına gelinine hatıra kalır gerçek pırlantaysa