Buse_q Merhaba kızlar benim kızım sürekli kusuyor doktora da götürdük tahlilleri temiz çıktı sizce bunun nedeni ne? Aranızda bu durumu yaşayan var mı ve neler yaptınız
Buse_q Ogulcan Desisiyor bazen mamayı kusuyor bazen bildiğin su gibi bazen süt kesiği hani devamlı bı şekilde değil değişiyor
Buse_q Ogulcan Desisiyor bazen mamayı kusuyor bazen bildiğin su gibi bazen süt kesiği hani devamlı bı şekilde değil değişiyor
Moonlightttt Buse_q küçük dimi 6 aydan küçük . Reflü gibi fiskirmiyor anladgm kadarıyla normal canim. 4buvuk aylk bak kesik kesik de oluyo su gibi de normal de. Günde 6 7 kez oluyo hala normal
Ogulcan Buse_q süt kesiği yediğinin fazlasını kusar canım ama su gibi olunca hazmedemiyor bizimde su gibi kusuyordu
Buse_q Moonlightttt evet bugün 3 aylık oldu nadiren fışkırıyor çok kafaya takıyorum kötü bişeyi mi var diyorum Bebelac kullanıyordum sütten dolayı kaynaklanıyordur diye düşünüyordum Aptamile geçtik kusma devam ediyor senin de bebeğinde oluyor muydu böyle sürekli kusma
MomKukuleta Buse_q reflü denilen şey tahlille değil ultrasonla ortaya cıkıyor. Benim oğlumda burnundan foskırtarak kusuyordu ve 2. Ayından sonra su kusmaya basladı. Sonunda ultrasonla bakıldı reflüymüş. Ona göre de mama kıvam arttırıcı verdi geçti Cok şükür. Şimdi 8 buck aylıgız kusması bitti. 🤲
Findikfistik Buse_q Üzülmeyin geçecek inşallah , benim de oğlum çok kusardı 6 aydan sonra azalıyor ve sonra tamamen bitiyor. Her türlü kusardı, fışkırarak , peynir kesiği gibi vs.
Moonlightttt Buse_q 4 buçuk aylık mesela bugün 6kez önlük degistrdim kustu. Oluyor .ama fışkırır tarzda 4 5 kez oldu onun için gidebilirsin doktor a. Bir şeyi yoktur doktor da bakmış ya korkma bence . 6 aydan sonra gelişirmiş soluk borusu ,miğde kapağı gibi sistemleri
Gamze00777 Buse_q bende o kadar çok mama değiştirdim ki onla alakası yok bence çünkü hiç bi işe yaramadı
MomKukuleta Buse_q güzel öyleyse. Gazını Biogia bagırsak düzenleyiciyle çözmüştüm ben. Bayagı gaz cıkartırıyordu. Geçmiş olsun😊
Gamze00777 Buse_q ahhh ahhh bizde aynı dertten muzdaripiz 4 aylık hala sürekli kusuyor bi çaresini bulamadım bazen su gibi bazen bazen kesik kesik artık psikolojim bitti yani diğer mama Saatine kadar da kucağımda olsa yatırmasam da kusuyor. Bi çaresi varsa bana da söyleyin. Günde 10 kere kıyafet değiştiriyoruz
Findikfistik Gamze00777 Tek çaresi zaman ve sabır . Ben artık ağlıyordum hıçkıra hıçkıra. Ne yemek yapabiliyordum ne temizlik , sürekli makineye çamaşır atıyordum . Ama geçiyor o günlerde