Birbebekkkbircicek Tugbadeniz1 tavuk yasak değil miydi kahvaltıda ne yiyordunuz hemen etki etti mi bebeğimin kakasından kan geliyor hemen hepsini mi. Kesmem lazım benımde aşama aşama mı , ne kadar zamanda kan yok olucak canım
Tugbadeniz1 Birbebekkkbircicek çok zor bir durum anne için yıpratıcı ama merak etmeyin gececek bu durum hemen hepsini kesmeniz lazım tavuk serbest 15 gün içinde sizin vücudunuzdan önceki besin deposu atılıyor yani bizim ortalama 2 3 ayı aldı kan durmasi
Muzice_anne32_ Sabah kahvaltısinda ne tur tüketim yapıyordunuz acaba bide yeşillik serbest oluyir degilmii onun disinda peynir yumurta süt yoğurt bunlsr yasak beyaz ekmek falannda yenmiyir degilmi
Muzice_anne32_ Birbebekkkbircicek bizde konak olusti temizledim arada bir çıkıyorda acaba diyorum alerjimii eminde olamiyorum
tombikdonerkankasiiskender Ogulcan ne yiceğimi şaşırdım bugün keseyim dedim ama aç kalıcam galiba bu gidişle 🤦🏻♀️😣
Ogulcan tombikdonerkankasiiskender öyle oluyor canım bi bocalama dönemi bana doktorum çemensiz pastırma bol yeşillik zeytin salatalık önermişti canım