tombikdonerkankasiiskender oğlum 35 günlük kakası yemyeşil çok cıvık ve mukus görüyorum bazen, sürekli gazlı, vücudunda ara ara kırmızı döküntüler oluyo henüz doktora gitmedim süt alerjisi belirtileri böyle mi acaba kan yok kakasında
Busbus58 tombikdonerkankasiiskender yazdıklarınız benziyor alerji belirtisine en kısa zamanda doktora gidin
ayseasel1 tombikdonerkankasiiskender bizdedir kan yok ancak alerjik. İhmal etmeyin lütfen si farkederseniz çok şey farkeder gecmis olsun
Ogulcan tombikdonerkankasiiskender canım süt alerjisine benziyor bizde de döküntü pişik ile belirti vermişti
Moonlightttt tombikdonerkankasiiskender geçmiş olsun. En son yediginiz vücuttan 15 gün sonra atılır yani bebiş anca rahatlar kimlik hallexilip gidene kadar yeme canım dikkat et.margarinde vs de süt var her paketli şeyin arkasını oku. Kaka ve döküntülerin resmini çek doktor a gösterirsin.bebek çok huysuzlanirsa acile götür ama belki bakteri vardır o yüzden de yeşil olabilir
tombikdonerkankasiiskender Busbus58 bizim hala kimliğimiz yok malesef o yüzden götüremiyorum şuan, oğlum evde doğdu hastaneye yetişemedik ve bu durumda devlet araştırma yapıyo hakkımızda henüz kimlik vermediler
Tugbadeniz1 Benim bebeğimin kakasinda kan vardı dogumdan 10 gün sonra başladı sut alerjisi denildi illaki kan olmasına gerek yok tabi sut alerjisine benziyor bazende belli bir dönem vucudu reaksiyon gösterebiliyor ben 2 ay diyet yaptım duzeldi
tombikdonerkankasiiskender Tugbadeniz1 yaa o kadar çabuk düzelebiliyo mu hep 1-2 yaş anca geçiyo diyolar
Tugbadeniz1 Ilaydaa evet çok sık oluyordu bagirsak tepkili oluyor alerjisi olan zaten ama yenidogan dönemi bu önemli değil sindirim yerinde olmadığı içinde oluyor bu durum ama anlatımlarıniz alerji gibi görünüyor muhtemelen sizi diyete sokar doktorunuz inşalalh kolayca geçer
Ilaydaa Tugbadeniz1 bizimde süt alerjisi çıktı diyet yapıyorum bide mamasını değişti doktor Ne zaman düzene girdi sizin kaka sayısında düşüş ne kadar süre geçti. Bide bebğinizin karnında guruldama varmıydı
Ogulcan tombikdonerkankasiiskender bize 1.5 aylıkken tanı koyuldu canım belirtiden şüpheleniyorsan mutlaka götürmelisin eğer alerjisiniz var ise ileri de devam ettikçe döküntüleri artıyor biz başında yakaladık bizde kakada kan olmadı detaylı kaka testi yaptırdık testimiz yalancı negatiflik verdi bebek oldukları için testler yanılta biliyormuş ben süt diyetine başladım oğlum aynı zamanda mama da kullandığı için raporlu mamaya geçirdi doktorumuz ozaman şikayetlerimiz bitti 1 yaş 1 aylık alerjimiz devam ediyor ek gıda döneminde oğluma uygun beslenmesini yapıyorum
tombikdonerkankasiiskender Ogulcan oğlum evde doğdu hastaneye yetişemedim o yüzden hala kimlik vermediler araştırma sürecindeyiz o yüzden gidemiyoruz şuan hastaneye kimliksiz bakmıyolar malesef
tombikdonerkankasiiskender Moonlightttt evet bugünden itibaren dikkat etmeye başlıcam teşekkür ederim
Ogulcan tombikdonerkankasiiskender anladım canım çok geçmiş olsun ozaman sen doktora gidene kadar süt diyeti yap içinde süt ürünü olan hiç birşey tüketmemen gerekiyor 15 gün bu şekilde devam et oğlunun şikayetleri geçerse alerjidendir doktorda sana bu şekilde diyet verecekti canım
Tugbadeniz1 Birbebekkkbircicek sut et ürünleri yumurtanın sadece sarisi katı diyet susam tahin hazır paketli gıdalar
tombikdonerkankasiiskender Ogulcan ne yiceğimi şaşırdım bugün keseyim dedim ama aç kalıcam galiba bu gidişle 🤦🏻♀️😣