DOLANDIRICI Zeynep2035 doğum parasi ödeme aşasında yazio bizde yarın gidip bakicam süt parasi almadm sigorta olmadigi için
Falloncarington 333 canım benim eşim gitti sosyal hizmetlere başvuru yaptım doğumum 10 Haziran oradaki görevli 24 temmuzda PTT’den çekebilirsin demiş gün vermiş direk
civcivannesiii 333 ödeme aşamasında yazdığında yatmış oluyor canım e devlette değişmez o yazı sen çekene kadar ödeme aşamasında yazar ptt ye git sen yatmıştır o para
Aymik DOLANDIRICI 1 aydan sonra yatıyor zaten e devletten güncel olarak ne aşamada olduğunu görebilirsiniz. Parayı almaya anne olarak siz kimliğinizle gidiyorsunuz eşiniz alamaz bilginiz olsun
nilna Ecemre-kuzeyata bende öğrenmek istiyorum hastane başvuruyoruz demişti bana ama çıkmadı şuan bakınca
Aymik Ecemre-kuzeyata Ecemre-kuzeyata Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden başvurabiliyorsunuz eşiniz başvuruyu yapabilir doğum raporunuzu kimliğinizi de götürmeyi unutmasın. Süt parası da eğer anne çalışmıyorsa SGK ya başvuruluyor onu da yine baba yapabilir
Eloffs Benim eşimde doğuma basvurdunda süt parasını da başvuru demişti. Sormuş o ne demişler sosyal hizmettekiler dogum var demişler sadece
Premsesanasi Eloffs Eşiniz memursa , sadece doğum parasi veriyorlar emekli sandığı olduğu icin galiba , sgk li olanlara veriyorlar süt parası en azından bize öyle bilgi verdiler 😊
civcivannesiii Aymik süt parasının çalışmamakla ilgisi yokki canım ben çalışıyordum ama eşim başvurdu ve aldık
Ecemre-kuzeyata Aymik en azından nasıl başvuracağımı öğrendim ben gidemezsem eşime söylerim bu seferde biz hakkımız olan paranın peşine düşelim 😊