mihrosum Ev 22 derece. 1.6 tog tulumun ıcıne yarim kol body, pijama altı giydirdim acaba az mı? Uzun kollu mu gıydırseydım bilemedim ya.
irva mihrosum 1.6 benim oğlanında 23.5 derece şuan ev sadece sıfır kollu zıbın var.Fazlasını giydirirsem terler.
Bebegimm1 mihrosum 1.5 tog 23 derece bazen 22 dereceye kadar dusuyor sabaha karsi. sadece zibin giydiriyorum sicak tutuyor bi deneyin 1 saat sonra kalkip bakin terlemis mi diye bazen terliyorlar
Mrvts mihrosum 1.6 tog kısa kollu zıbın ve altına pijama giydiriyorum bazen terliyor bile ama sabaha karşı daha serin olduğu için ideal oluyor oda 21- 23 derece arası ayaklarını örtüyorum ama tabiki de hemen açıyor 😅
mihrosum Bebegimm1 ben baktım canım 9da yatemıstım 11de baktığımda soguktu kolu falan. Uzun kol body ve ince pijama altıyla yatrdım
mihrosum Yusufagahinannesi gecen seneki tulumumuz 1.7dı memnundk bu yıl lcw 1.6 uretmıs. Ama tulumlarından memnunum o yuzden aldım. Bende ıcıne uzun kol body ve ince pijama altı giydirdim yarım kollu da soguktu kollarını ıcıne sınmedı
Yusufagahinannesi mihrosum biraz soğursa bende uzun giydiririm muhtemelen. Bende onlineda indirimden aldım geçen sezona ait muhtemelen 70e aldım 😅