Glysrcn endoplazmikretikulumiste ben de 8 buçuk gibi yatırdım kızımı normalde gece emmeye uyanırdı ama bu saate kadar 3 kere falan ağladı 🥴
Azrabetul Anlattığınız gibi bizim de oldu video çekip doktora gösterdik uyku terörü dedi inşallah sizinki değildir en basit diş olsun
Glysrcn Azrabetul o da aklıma gelmedi değil aslında biliyor musunuz.uyku terörü tam olarak nedir ? Bu şekilde belirti olduğunu bilmiyorum ama tam nedir ne değildir bilmiyorum açıkçası
Glysrcn Azrabetul şimdi blraz okudum da İnşallah öyle bi şey değildir . Hastalık olarak geçiyomuş bunu bilmiyordum. Ama uykusunda çığlık çığlığa uyandığı olmuştu bi kez
Yagiz-annem Glysrcn aynı durumu bizde yaşıyoruz oğlum 8 ay 12 günlük. Gündüz uykusu artık hiç yok toplasan 1 saat uyumaz tüm gün. Gece de 3 4 kere kalktığı oluyor. Dişleri çıktı ondan mi acaba diyorum bende sabırla düzelmesini bekliyorum. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Glysrcn endoplazmikretikulumiste yaptım şimdi zeytinyağına 6 damla karanfil döktüm çok mıdır ben sürdüm ağzıma şey olmadı ama uyuşukluk falab
endoplazmikretikulumiste Ahsenimveben yattığı çarşafın üst tarafında burnuna yakın kokusunu alabileceği yere damlattım bende kendi boynuma sürdüm Yanyana yatıyoruz
Nehirk Glysrcn gündüz dişlerini kalıyabildiği için sıkıntı olmuyor gece çığlık çığlığa uyanıyor üst dişleri çıkıncada aynısını yapmıştı
Evrem86ipek Kızım 8 ay 14 günlük aynı şikayetleri yaşıyoruz üstten aynı anda 4 diş geliyor, son 1 haftadır gece uykusu yok gündüz 3 saat uyuyor:(
Glysrcn Evrem86ipek oyy kıyamam 4 tane birden ne zordur. Allah kolaylık versin . Yavrunuz da en az ağrı sızıyla atlatsın inşallah 🤲
endoplazmikretikulumiste Glysrcn iki yemek kaşığına en fazla 4-5 damla yapıcan dolapta soğut damaklarına sür ( karanfil değil karanfil yağı) şayet karanfili ezip atarsan onun İçin bir hafta beklemen gerekiyormuş