Glysrcn bizimki de 8 ay 8 günlük dün ilk defa bu derece çığlık çığlığa ağlayarak uyandı sakinleştiremedik. Apartmanı ayağa kaldırdı desem yeridir. Zorla sakinleşti sakinleşince uyudu. Ama gerçekten atak ve diş dönemi bir arada bu ayda. Biz gece beraber yatmaya başladık. Anında müdahale ediyorum yanımda olunca. Ve nasıl uyutuyorsunuz bilmiyorum ama sallayarak uyutuyordum saatlerce sallıyordum çıldırıyordum. Bir arkadaşımda deneyerek aldım hamakta sallıyorum. Çok uzun sürmüyor artık uyuması. Ve uyuyunca hamaktan almıyorum 2 saati geçti oluyor bazen uykusunun. Gündüz uykusunu alamayan bebekler de yorgunluktan gece öyle ağlarmış. İşinize yarar mı bilmem ama tavsiye edebilirim. Hiç değikse biraz dinlenirsiniz, işinize gücünüze bakarsınız. Bir odada ahşap beşik diğerinde park yatak ikisinde de en kalitelisinden aman omurga gelişimi iyi olsun diye aldığımız yataklar var. Ve oğlum salonda o bana göre rahatsız kendisine göre rahat olan hamakta uyuyor. Gece de bziim yatakta uyuyor 🤣🤣🤣🤣 hepsini satıcam sonunda 🤦🏻♀️ Ama işte uyusun da nerde uyursa uyusun mantığı ile size de tavsiye ederim ağlamaları azaldı hiç değilse