2minosprenses sekiz dokuz yaslarindayim müstakil bir evde oturuyorduk dar uzun bı sokakti tam karşımızda istikbalin deposu vardı orada bı tadilat yapılıyordu İsciler abimlere Bna yardım edin harçlık vereyim demişti abimlerle beraber evimizin tam karşısında tadilat yapıyorlardı annemde kapalı peceli biri perdeyi bile kimildatmiyordu karşıda adamlar var yanlış anlasilir diye çok dikkat ederdi Oglen yemek saati geldi annem bana dediki git abonelerin kulağına sessizce şöyle annem yemeğe çağırıyor diye tmm dedim bnde gittiM abimlere değil işçi adamin kulağına dedimki amca annem diyorki gelsin ymk yiyelim 🤭amca dediki kızım sağolsun ben tokum gittim dedim annne amca dediki bn tokum teşekkür etti 😬annem dedi ne amcası dedim karşıdaki dedi neee sen ona mı dedin 😂 o duvar senin değil bu duvar senin nsl dövdü anlatamam sonuçta iffetsiz ahlaksız kadın sanicak adam.neyse çığlıklarıma abimler koştu geldi annem tembihledi abimlere gidin söyleyin kusura bakmasın krdesim bize diyecekmis yanlış olmuş özür dileyin dmsti hiç unutmuyorum adamı eve davet ettim annem çağırıyor dedim Allah muhafaza🤭🤭