Wolverine kokusudalin evet canım malesef aklıma polisi aramak gelmedi o an korkudan. Sadece tek istedigimiz birinin kapıyı acmamasiydi 🤷🏻♀️
Miniminikusum 2minosprenses vala bilmiyorum 4-5yaşında ne kafası yaşıyordum acaba 😂 annem çok çay içmeme izin vermezdi 😃
Girlpower 2minosprenses 5-6 yaşlarımdayken çok sevdiğim bi akrabamız bize tatile gelmişti onunla birlikte her gün denize gidiyorduk hiç dönmesin istiyordum döneceği gün güneş kremini kuma gömüp saklamıştım bulamasın da gidemesin diye ne kadar akıllıymışım ahahahah
2minosprenses Girlpower yaa ne guzel minoş bir yaramazlik bende biz kucuken elektirikler kesilince gelmesin diye dua ederdim elektirik gelinceye kadar tiyatro yapardim herkes beni izler ilgi gosterir diye sevinirdim keske cocuk kalsaydim 🤣
kokusudalin Prensannesiyimm Amin şimdi düşününce aslında bu kötülükler hep varmış ya. O zamanlar internet ortamı böyle kuvvetli değildi. Şimdi fazlalaşmış gibi geliyor ama hep varmış hep
Prensannesiyimm kokusudalin Evet ne yazık ki ben hep söylüyorum zaten o zaman da vardı ama bu kadar duyulmuyordu ne kadına şiddet ne o yaşananlar
2minosprenses Wolverine ayy ne kadar korkunc yaa cok uzuldum keske polisi arasaydiniz canim okurken tuylerim diken diken oldu serefsiz pislik 😡
Wolverine 2minosprenses Valla gerçekten biz de o kadar çok korkmuştuk ki aklımıza gelen ilk şey polis olması gerekirken birisi kapıyı acmasa diyorduk 😔
mom1236 2minosprenses şansa ben müdüre gittim falan zaten çocukta iki güne okul değişti nasıl mutlu olmuştum 😅😅😅
Wolverine 2minosprenses Sağol canım benim 💚 o zamanlar 20 yaşındaydım. Şimdi 32. 12 yıl geçmiş ama yani hala bir saniyesini unutmayacağım kötü bir anı
Rmkbk 2minosprenses çocukluğum aile terörü ile geçtiği için hep bende kötü anılar var malesef çokta mutlu bir çocukluk geçirmedim 6 yaşında anne baba boşandı babam bizi kaçırdı annem buldu sürekli saçma sapan bu döngüyü yaşadım 12 yaşıma kadar felan
2minosprenses Rmkbk ya allah akli basinda ebeveyn nasip etsin butun cocuklara bosanan anne baba ama olan cocuklara oluyor cok uzucu 😔😔
2minosprenses Tatlican ne guzel anilar umarim evladinizada boyle guzel anilar yasatirsiniz buraya aninizi biraktiginiz icin tesekur ederim 💜💜😊