[silindi] Arkadaşlar bilgi verir misiniz ? 3 aşı olduğunu biliyorum nerelerden vuruluyor ? Ateş yapıyor mu? Çok yakıyor mu aşı 😔🤦
bebekzeynep [silindi] 2 koldan 1 ağıza yapılıyor canm 3 gün ateş ve huysuzluk yaptı benim kızıma..daha önce hiç bir aşıdan böyle etkilenmemşti
Talaybebek20 Bir buçuk yaş aşı diye geçen aşı mı bende çok merak ediyorum ne için o aşı 🤔bizimde var aralığın 16 da
minikannesii @[silindi] salı günü oldu bebeğim iki bacak bir ağızdan yapıldı çok şükür ateş ve huysuzluk olmadı
kenankaan [silindi] o büyük ihtimalle yanlış yazmıştır, 2 bacaktan vuruluyor, 1 tane de ağza (cocuk felci aşısı ağza verilen 2. Dozu)
Balkupum2505 [silindi] sali gunu bizde olcaz bugun ayni postu bende acmistim insallah kolay atlatiriz
[silindi] Balkupum2505 baktım sana gelen yorumlara şimdi. Bende o fotoğraftan çok etkilendiğm için aşırı korkuyirum. Kimisine bacaktsn kimisine koldan yapmışlar neden acaba. Koldan olanlar ağır geçirmiş gibi 😔
Balkupum2505 [silindi] evet kimisi bacaktan dio kimisi koldan bunu özellikle sorucam hemsireye bakalm insallah hafif atlatiriz ya hele o fotoyu gördukten sora acayip korkmaya basladm 😔
kenankaan 2 yaşına kadar bütün aşılar bacaktan yapılır (kola yapılan verem ve ağza yapılan rota ile cocuk felci hariç). 2 yalını geçtikten sonra koldan vurulur
[silindi] kenankaan AA ben bunu hiç duymamıştım. Yarın ebesi koldan vuracak olursa bilgilenmis oldum çok teşekkür ederim 🙏
kenankaan [silindi] koldan vuracağını zannetmiyorum ama siz dikkat edin yine de ☺️6 sene sağlıkçıların içinde çalıştım, onlar bilirler acemi değillerse eğer.
[silindi] kenankaan çok faxla koldan vurulan varmış. Şimdi internetren baktım dediğiniz gibi 2 yaşına kadar kol kasları bacaklara göre daha az gelişmiş oluyormuş. Mutlaka bacaktan vurduracam.
BalkizimBaloglum2 2 kol birde agzdan verdiler bizimki ateş yapti ama ayni anda azı dişleride çıkıyordu oda etkiledi korkmayin sizde olmaz inşallah