suletnc Ugggg öyle ama bize fazla geliyor 5 damla baya kaka yapıyor o zaman gümde 1 defa 3 damla yetiyor bize 😊
Ugggg Elvn94 gelir on güne etki ediyo ona başladık 11 gün gene yapmadı ama hiç cigirma ikinma olmadı 12 gün gene fitil koy dedi doktor ondan sonra beş güne indi sonrada bir güne indi kaka yapma
010203 Prensiminannesi ya kızımın kakasını sümüklü gibi yapıyordu doktorumuz verdi damla şeklinde 1 hafta kullanıp bırakmıştım yine devam etti tekrar başladım yani sümüklü kaka ile bağırsak düzenlemek için verilen ilaç sizce mantıklı mi anlayamadım acikcasi
Prensiminannesi 010203 bende anlayamadım. Onun üşütmeyle filan alakası var diye düşünüyorum maflor sadece bağırsak düzenleyici 🤷♀️
ArasinnAnnesi Elvn94 biz kullandik canım doğduğu andan itibaren oglum 15 aylik hala da kullanırım kaka yapmadiginda veririm 5 damla rahat eder. 3 sise bitirdim ben sonra düzeldi
gulcanalpdemir Elvn94 merhaba benim oğlum 4 aylik.biz hastaneden çıkarken doktorumuz verdi bu damlayı ben 4 aya kadar kullandım çok şükür bir sorun yaşamadim gaz sancisida olmadı .65 TL fiyati
Sevdali gulcanalpdemir bizde kullanıyoruz bi haftadır çok güzel yapıyordu dün mama verdim ondan mı oldu anlamadım eskisi gibi bağırarak ıkınıyo ağlıyo :(
Elvn94 gizanne ilaci kullanmaya basldgnzdan itibaren be zmn kakasini yapti canm 2 gundur kullnyom ama yapmyo hala kakasink
T-Tuna Kybele ben kullanıyorum maflor plus. Benim kuzum da kabızdı. Damla hakkaten iyi geldi. 2-3 günde bir yapan kızım bir günde iki kere kaka yaptı.