Elvn94 Kizlar valla bu kacinci postum bilmyom ama su kabzligimz gecmyo 17 gunluk bebegim bugun 2. Gunumz kabiziz gecen doktr yaptrdi kakasini komsum maflor kullan dedi aranzda kullanan var mi doktrmada sorp oyle kullnrm ama memnun msnz kullnanlar
Ugggg Elvn94 ben kullandım çok memnunum kabizdi benim.kizim haftada 1 kere oda fitille yapiyodu maflor kullandık ilk başta cigirmalar ikinmalar olmadan beş günde bir yaptı daha sonra günde 1 kere yapmaya başladı
elmaliturta Elvn94 mafloru ben ishal olduğunda kullanmıştım sıvı probiyotik yani bağırsaktaki yararlı bakterilerin işlevini artırıyor ishal de ise yaramıştı kabızlıkta doktora sorulmalı tabiki
Prensiminannesi elmaliturta bağırsak düzenleyici bir ilaç maflor. Ben de kabızlık için kullanmıştım ama eczacı hem ishal hem kabız için kullanabilirsiniz bağırsağı düzenliyor dedi zaten tamamen doğal ❤️Elvn94 kullanabilirsiniz tabikii doktora danışmadan kullanmayın. Benim bebeğim 7aylıktı kullandığımda🎈
Kubra1213 Elvn94 ben ishal olduğu zaman doktor kontrolünde kullandım 2 aylık kızıma . Maflor zaten bağırsak düzenleyici bir probiyotik ama doktor onayı al mutlaka
Elvn94 gizanne ilaci kullanmaya basldgnzdan itibaren be zmn kakasini yapti canm 2 gundur kullnyom ama yapmyo hala kakasink
010203 Prensiminannesi ya kızımın kakasını sümüklü gibi yapıyordu doktorumuz verdi damla şeklinde 1 hafta kullanıp bırakmıştım yine devam etti tekrar başladım yani sümüklü kaka ile bağırsak düzenlemek için verilen ilaç sizce mantıklı mi anlayamadım acikcasi
Ugggg Elvn94 ben netten aldım fiyatı daha uygun hergun aynı saatte gece yatmadan ver düzenli kullanımda daha çabuk etkisini gösteriyor 30 gün sonunda bitmesede atıyorsun şişeyi üstünde yaziyo zaten
elmaliturta Elvn94 gecen kuzenimle konuşuyoruz da bebeği 20 gün yapmamış çok gezdim hastane hastane diyor en son aktardan rezene yağı alıp sabah bir akşam bir damla vermiş de öyle yapmış.. yan etkisi var mı yok mu bilmiyorum sadece ise yaramazsa aklınızda bulunsun
Tunasss Elvn94 banada doktor gaz ilaçlı ile mafloru verdi 2ci şişeyi yeni aldım kullanıyorum ama benim bebeğim başta normaldi sonradan İshal oldu (2 kere doktora götürdüm kaka tahlillerinde birsey çıkmadı anne süttü ile beslenenlerde ishal olabilirmiş maflora devam dedi )
suletnc Elvn94 ben kullanıyorum çok memnunum hatta günde 3 defa diyor baya etkili olduğu için günde 1defa 3 damla veriyorum 😊 ve maflor bagırsak düzünleyici ve probiyotiktir 😊
Ugggg Elvn94 gelir on güne etki ediyo ona başladık 11 gün gene yapmadı ama hiç cigirma ikinma olmadı 12 gün gene fitil koy dedi doktor ondan sonra beş güne indi sonrada bir güne indi kaka yapma