Deletedmom27337 _YanakReisinAnnesii Bundan aldım kullandım çok memnunum sıcaksuyu yaklaşık 10 saate kadar falan sıcak tutuyor ve 10 saatin sonunda hemen hemen 30° falan olmuş oluyor https://ty.gl/k37fp33xev
merhabacanim _YanakReisinAnnesii babyme nin mama termosunu çok övüyorlardı ondan aldım ben ama bakalım daha kullanmadım yorumlrı okuyun isterseniz 450ml olan
_YanakReisinAnnesii Deletedmom27337 canım bundan bende var ısı göstergeli 3 saat bile sıcak tutmuyor ya hemen soğutuyor suyu yani bende ki böyle kullanamıyorum hiç duruyor öyle
Deletedmom27337 _YanakReisinAnnesii ben doğdugundan beri kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Sabah köye giderken kaynar koyuyorum akiam 10 gibi eve geldiğimde bakıyoruz mama suyu kıvamında hala. Kızım şuan 8 aylık
KumsaLina _YanakReisinAnnesii suyu koymadan önce az sıcak suyla çalkalayın dökün sonra suyu koyun ben öyle yapıyorum baya sıcakta tutuyor
_YanakReisinAnnesii Glsn1 link atar mısınız birkaç farklı termos var hangisinden bahsediyorsunuz tam olarak ❤
_YanakReisinAnnesii Glsn1 bende bunu favorilere eklemiştim şimdi iyi denildi kötü denildi nasıl karar vericem 😂sanırım biraz şans işi ya bu termos işi de
_YanakReisinAnnesii KumsaLina birkaç kere onu da denedim canım yine aynı ya 3 saat sonunda baya soğuğa yakın oluyor anlamadım valla 🤦♀️