Asmin_afra gokcetugce Asmin gökyüzü diye geciyor birde lacivert renkli dağ çiçeği diye afra sahabe hanımlarından anlamı ayak basılmamış ak toprak ikisinin uyumunu çok sevdim gökyüzü toprak gibi öteki kızım aysima ismi ayyüzlü demek anlamı benzerlik olması hosuma gidiyor bu yüzden bu isim dikkatimi çekmisti
Asyadeniz Asmin_afra benm eşimin teyZesnn gelinn adı deniz dedi aa benm ismimi koymuş ki benm aklımda o tabikide yoktu neyse denizden sogudm asya diyorz bi gün geldi diyo annemin ismi asya ben şok bide demezmi bizi bu kadr sevdigni bilmiyordm dedm senn anneni ömrümde görmedm bile çok sinir olmuştm
__Balsurat__ [silindi] bizimde yusuf eymen ama herkes yusuf diyor eymene dilleri dönmüyormuş herkesi tek tek uyarıyorum çocuğu severlerken yusuf diyorlar arkadan hemen eymen diyorum sadece babası teyzesi doğru söylüyor çocuğumun adını 😬
[silindi] __Balsurat__ Çift isimde bu sorun hep var sanırım ya. Ailenin koyduğu isme saygı duymuyorlar 🤷🏻♀️
yenibiranne NurDemir benimkinin de erva, evra avra böyle diyenler oldu zaten Ben de acelece koydum bu ismi esim hadi hadi diye gitti nüfusa cok acele etti, o yüzden değiştirmek istiyorum. Söyleyemeyenler için degil de ben zorlaniyorum
aygulusoy Asmin_afra bence de annesi babası olarak siz uygun görmüşseniz insanlara da saygı duymak düşer. Lohusalıkta duygusallık tavan haliyle insan hızlı karar alabiliyor. Bence canınızı hiç sıkmayın ☺️
yenibiranne Asmin_afra dava aciyorsunuz onlar gun veriyormuş babada aynı fikirde olmalı ama. Dava ile değişiyormuş belli bir ücreti varmış bende nasipse değiştireceğim
Serrase Asmin_afra bizde Uras mı?Aras mı? derken Aras koyduk bir kaç densiz aras kargo diye dalga gecince eşim sinirlendi değişmek istedi hakim arkadaşı var onu aradı dilekçe verdikten sonra 3 ay gibi bi sürede halloluyo demişti. başkaları için değiştirmekten vazgeçiren ben oldum.
Asmin_afra Serrase öylemii eşimle bugun konusucam onunla karar vericem değişsemde değişmesemde hayrlıs olsun inşallah