eymeninannesiiiiiii Seda60199 internetten gerçek anne piş piş sesi yazın çıkıyor benim oğlun hep o sese uyuyor mavi şapkalı bi bebek var videoda
Seda60199 eymeninannesiiiiiii dün bende sipariş verdim vallahi kollarım koptu😀😀 ben kendim ninni söylüyorum onla sakinliyor😀
eymeninannesiiiiiii Seda60199 bence deneyin derim o sesi eymen o sesi benim dedim sanıyor çocuuum 😂😂😂öyle uyuyor
Firstbabe Seda60199 yaa ama elleri çok üşüyor alışır mi birde kendini çizmesin diye takiyordum ne kadar tırnak bakımı yapsak da bebek sonuçta sivri yer kalabiliyor
Seda60199 Firstbabe benimki kendine hiç zarar vermiyor benim yüzümü ciziyor benim sacımı cekiyor valla 😀
Seda60199 eymeninannesiiiiiii valla dün gece bende perişan oldum bebeği uyutan dualar falan dinlettim 😀😀
eymeninannesiiiiiii Seda60199 Vallahi ben ya o piş piş sesini ya da dertli şarkılar açıyorum öyle uyutuyorum 😂😂😂
Seda60199 eymeninannesiiiiiii benimde bu saatlerde bir başlıyor susmuyor saatlerce emerken bağırıyor bir çözüm bulmam lazım 😀
eymeninannesiiiiiii Seda60199 anlamamıyorum ki 😂eymen de göğsümü kendi bırakıyor aglıyor 😂gazını çıkartıyor ağlıyor bağırıyor 😂😂asli bi bebek
Seda60199 MomyNurse bizim ekimde doğdu soğuktu ve şimdi de bayağı soguk. Yaz olsa bende hiç takmazdım
Medusafer Seda60199 iki kızıma da sadece ilk doğdukları gün hastanede şapka ve eldiven taktım sonra hiç takmadım 2 aylık kızımı şuan gündüzleri dışarı çıkarırken bile takmıyorum