Gzdhmzstkryl Kızlar oğlum beşiğinde yatıyordu ağlayınca yatağa aldım mama yapayım diye yatağın ortasına yatırdım bende yanındaydım termostan mamayı koyana kadar beşikle yatağının ortasına kafa üstü düştü yataktan birşey olur mu :( ilk başta ağladı suan ağlaması yok öyle 10 dk falan oldu
Alpbebek2 Gzdhmzstkryl canım 2 saat uyutma mama yemesse kusması olursa dalgınlık göz takibi yap gözünün önünden parmağını geçir takip ediyor mu diye eğer bunlar olmazsa birşey olmaz inşallah ama iki saat uyutmamaya çalış uyursada 20 dk bir kontrol et kaç aylık
KumsaLina Gzdhmzstkryl kafa üstü düştüyse bence git acile göster tomografi çeksinler, şuan iyi bişeyi yok gibi görünebilir ama içten bişey de olabilir bence vakit kaybetme götür
gozde_88 Gzdhmzstkryl 11 aylik bebek de yatakta birakilmaz ama canım ❤️ Allah korusun inşallah bir sey olmaz
Gzdhmzstkryl Alpbebek2 11 Aylık mamayı verdim yedi galiba uyuycak :( ya birden döndü hemen uyuyordu halbuki çok canım sıkıldı
Baltopu Gzdhmzstkryl canım inşallah birşey olmaz benm oğlumda düştü ağzından burnundan kan geldi apar topar götürdük hicbirsey olmadı şükür,iyiki tomografi cektirmemişim.Kendin iki saat takip et bence götürme normalse ben kan geldi diiiye götürmüştüm sağlık personeliyim bu arada 2 saat uyutma,24 saat içerisinde de bulantı kusma olursa öyle götür
newmomdady Gzdhmzstkryl benimde oğlum 1 aylikken koltuktan düşmüştü icim parcalandi o gün bügundür koymuyom koltuga felan ben 1 aylik daha küçük ya donebilcegini hic tahmin etmedim biraz ağladı sonra durdu ama hastaneye falan goturmedim cok şükür bisey cikmadi
Pamuk_bebegim42 Gzdhmzstkryl Korkma canım benim oğlum kaç kez düştü bende buraya yazdım kaç kez sağolsun çoğu arkadaş sakinleştirdi beni bende çok korkmuştum ama bebek arabasından düştü yataktan fustut koltuktan düştü çok hareketli saniyeler içinde düşüyo ben gittim acile röntgen çekiyorlar tomografi hemen çekmiyolar ama bişey çıkmadı çok şükür imkanın varsa git ama yoksa da telaş etme kusma sürekli uyku hali gözlerde kayma bilinçsizlik (mesela adını söylediğinde bakmaması ya da komik biseyde tepkisiz kalması gibi felan)bunlar olirsa hemen git acile ama içini ferah tut hepimizin başına gelebilecek şeyler korkma🌸🌸
Burculiceee Gzdhmzstkryl Takip edin göz kayması durguunluk aşırı kusma vs varsa doktora götürün bekletmeden birazda uyumasın
Eda639 Gzdhmzstkryl canım 2 saat uyutma. 6 saat içinde kusma uykuya fazla meyil ve gözlerde kayma , hareketlerinde bir tuhaflık hissedersen hiç bekleme git doktora. Benim kizimmdustugu zaman doktora gittik bebek diye tomografi çekmediler radyasyonu fazla diye . 6 saat gözlemledik evde bir anormal durumu olmadı çok şükür
brokoli Gzdhmzstkryl benim kizim da dustu birkac kez. doktorunu aradim her seferinde. sordugu seyler sunlardi nobet geçirdi mi, tazyikli kusma oldu mu, kafasi sallaniyor mu kendi kendine, bilinc kaybi veya normalin disinda davranis var m