Balbademim3 Poyrazinannesiiii Çocuk durmuyo kalkalım 😬 gerçekten de durmuyo . Ama kalkmak için bahane olarak kullanılabilir. 😁
Nur1- Poyrazinannesiiii telefon sessizdeydi duymamışım halbuki görüorum ama o an açasım olmuo telefonuu konuşmak istemiyorum bir ağırlık çöküyor 😅😅🤣
Peki Poyrazinannesiiii oraya gelmek üzereyim ( evden yeni çıktığımda ) 😉 Kızımı hazırlamaktan kendim ancak hazırlanabildim ( eşimle 1 saat öncesinde dışarı çıkalım dediğimizde ) 😂 çoktandır görüşemiyorduk nasıl da özlemişim ( gerçekten görüşmek istemediğim biridir kırmamak için ) 😅
Ozge2405 Benim ki yalan değil alışkanlık oldu 😂 her gün başım ağrıyo karnım ağrıyo biraz uyusam geçer bacaklarım ağrıyo vs 🤣🤣 ailede adım mızmız diye geçiyor birse psikolojik herhalde ağrımayan yerim ağrıyo siye siye ağrıyo 😂
tenceretavakuskana Poyrazinannesiiii ben en cok aa duymadım ya da bılmıyorum ımalarını yapıyorum😂😂yoksa dedıkodunun devamında belkı bılmedıgım bısey vardırda kacırıcakmısım hıssı oluyo o yuzden gormedm duymadm oynarım dınlerım bılsemde bellı etmem 😂🤭
Umranari Poyrazinannesiiii numaram vardı sende kız dediklerinde ya telefona format attımm numara fılan kaşmadııı😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 a versene numaranııı diyip kaydetmemek😄😄😄😄😄
nur-nr_123 Poyrazinannesiiii aklıma yelip duruyorsun arıycaktımda arayamadım ( benden önce biri beni arayıp sitem ediyorsa ) 😂
Elizanhavva Vanilyaaa bütün kayınvalideler böle galiba benimki de öle der halbuki oralı bile değilim bende başımı sallıyorum mecburen 😂
Elizanhavva mom1236 ayyy bende sevmiyorum telefonla konuşmayı çocuk uyutuyorum müsait değilim diyorum yada meşgule atıp sonra dönmeyi unutuyorum skkddnek
mom1236 Elizanhavva Hiç meşgule falan da atmam canım yanlarına gidince de laf arasında telefonum hep sessizde oluyor diyorum 😅
MyEternalLoveNoyann Poyrazinannesiiii ah canım aramissin duymamışım😂 klasik yalanım yada telefon sarjdaydi