Ikra-5561 Dyg01 kuvet derken banyodaki kuvet değil dimi kendi kuveti.yavaş yavaş ayaklarını ıslatın önce sonra vucudunu ve yatırın.yavaş yavaş su atın büyük ihtimalle sudan korkmuştur
Dyg01 Ikra-5561 Evet kendi küveti ayaklarına döküyorum suyu önce ama onda bile ağlıyor dediğim gibi küvete ve suya değdiği an ağlamaya başlıyor
MutluYaprak Dyg01 küvete su dolduruyor musunuz Bide şarkı felan söyleyerek yıkamayı deneyin rahatlatabilir
Dyg01 MutluYaprak hayır su doldurmuyorum bebek küveti fileye koyup yıkiyorum yani yıkıyordum şimdi cebellesiyorum 🤪
mom554654 Dyg01 suyunu biraz daha soğuk yapmayı deneyebilirsiniz. Bizim de öyle olmuştu. Su ılık olunca normale döndük.
Dyg01 mom554654 bi kere suyu eşim hazırlamıştı bana sıcak geldi eşim yok değil dedi sanırım o banyoda ağlamaya başladı ama sonraki suları ben hazırladım ama yine de ağlıyor
17112020 Su çok sıcak olmasin ilik olsun ve biz hep kucagimizda yıkadık 1 aydan sonra..hem üşümüyor hem belimiz ağrımıyor hem daha güven veriyor..su cok siddetli akmasin ondan da ürküyorlar
Ikra-5561 Dyg01 daha küçükte ya benim arkadaşımda aynı dertteydi ama onunki 1 yaşını geçmiş be sadece başı yıkanırken zorlanıyırdu.benim Kızımda 3 aylık zaman zaman o da yıkanmak istemediği oluyor
mom554654 Dyg01 bazen bize iyi gibi geliyor ama bazı bebekler sıcağı hiç sevmiyor. Benim eşim hazırlamıştı. Bu su çok ılık dedim. Ama o suyu sevdi ve ağlamamaya başladı. Baya ılıktı su.
Annekus Dyg01 birlikte girin suya koyun koyuna yapın banyonuzu❤️o zaman daha sakin olucagına eminim birde kulagına hafif hafif ninni, şarkı söyleyin ohh keyif bile alıcak
burjuvaanne Dyg01 önunde tv yimi acsan zati 5 dk da yika cik , bi ara biz dede oyleydi normal de hic tv yi acmadigim icin aşiri dikkatini cekti tom ve jerry actik o baka kalirken fit fit yikadik simdi gerek duymadan şükür devam
burjuvaanne Dyg01 ben yatak odasinda yikiyodum siyah perde var oda cok sicak oluyor rahatca usuttumu usutmedimi derdi olmadan , yere havlu koyuyorum kuvetin icine havlu rahat oluyor du şu aglama kismi gectiydi banyo ya gectim sonra sonra yikamak icin