Dyg01 Kizlar 3.5 aylık bebeğim bir ay öncesine kadar banyoda sıkıntı olmuyordu son bir aydır sudan banyodan korkar oldu küvete koyamıyorum bile anladığı an çığlık kıyamet 🙄 banyo boyunca sakinleştiremiyorum ne yapmam lazım 🙄
sebastiannn Dyg01 emzik kullanıyorsa emzigini takın ya da eline birseyler verin kafası başka yere odaklansin. Ben de zorlandım anladığında korkmaya başlamıştı böyle böyle şimdi sorun olmuyor
Fundacetiner MutluYaprak Dyg01 benim bebegimde asla kuvette file üzerinde yikanmak istemedi fileye koydugumuz an ciglik kiyamet bizde onu hep elimizde esim tuttu ben yikadim suan 6 aylik hala filede yaptırmıyoruz bu sekilde deneyin ve asla ağlamıyor
Dyg01 MutluYaprak o anda hiçbirsey dikkatini çekmiyor ve hicbirsey sakinlestirmiyor ağlamaktan helak oluyor
Dyg01 Fundacetiner bizde sorun yoktu 2 buçuk ay gayet iyiydi sonra ne olduysa korkmaya başladı. Elde tutmayı bende düşündüm ama eşim korktu kayar düşer diye
MutluYaprak Dyg01 küvete su dolduruyor musunuz Bide şarkı felan söyleyerek yıkamayı deneyin rahatlatabilir
senamiray Dyg01 Muslin bez serin kucağınıza sürekli su dökün sabun kalırsa kayar yoksa bişey olmaz ben yıkıyordum gel
Nzlykp2103 Dyg01 benim kızım doğduğundan beri banyo günleri faciaydı benim icin ne yaptıysam sevdiremedim şu an 2 yaşında biraz biraz alıştı gibi
izmirliannee Dyg01 arada oluyor öyle geçici bir durum sakinlestirici muzik ac oyun oynat suda yavas yavas sok suya