Bugün sabah krizlerden krizlere girdi, öyle bi direndi ki tamam dedim buraya kadar, başlarım böyle işe üç gündür anamız ağladı bu ne be. Neyse uyuttum, öğlen ablamlara gittim yanımda ana kucağı vardı biliyodum ki başka evde uyumayacak sallanması lazım neyse dedim zaten bitirdim bu işi sallarım uyur. Ana kucağında sallanarak uyuyan bi bebekti hep zaten ablam dedi ki koy ana kucağına sallama poposuna pış pış yap bakalım, denedim yok sallanmak istiyor dalamıyo çocuk hafif hafif salladım yok yine uyumuyor amaaan dedim başladım eski usül uyutmaya neyse uyudu uyandı üçüncü uykuya yattı yine salladım yine uyudu bozdum bu işi yani. Eve geldik banyosunu yaptırdım mamasını içirdim gece uykusu için sallıycam yine, ana kucağını getirmek için odaya gittim bunuda beşiğe koydum odaya bi geldim çocuk uyukluyo gözü kapalı ama eller ayaklar oynuyo ben hazırım uyumaya diyo resmen bana. Hemen ana kucağını attım bi deneyim bakalım diye, mızmızlanma sağa dönme sola dönme tak uyudu çocuk. Ben şok. Allahım nolur yarında böyle olsun önümüzdeki bir aylık dua limitlerimin hepsini bu uğurda feda etmeye razıyım. Amin.