Cakiremine931 Mrv_vrm benimkide aynı kıvranıyo çok sıkıyo kendini doktor metsil damla verdi ama hiç bi faydası olmuyo hatta onu verince daha çok ağlıyor diyebilirim karnınımı ağrıtıyor nedir bilemedim siz kullanıyormuydunuz damla
Meryemmtemev Cakiremine931 bende gaz damlasını kullandıgımda kızım daha cok aglıyor gazının şiddetini arttırıyo cıkması şçin sanırım cıkartıyor ama cıkartırken daha cok aglıyo bende bıraktım
Miradmrky Bende seninle aynı durumdayım canım çıldırmak üzereyim 46 günlüğüz bizde. Nefes almadan ağlıyor sanki uyumuyor deli olcam işim gücüm hep kalıyor sadece kızımla ilgileniyorum ne zaman düzelecek bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun sabır versin bize
Cakiremine931 Miradmrky aminnnn inşallah bende öyle şaşırdım ne yapacağımı denemediğimiz yöntem kalmadı yok banamısın demiyor
AyseAlyamm Cakiremine931 canım çok klasik bı cevap geliyordur belki sana ama gazı vardır . Benim kızım hem alttan hem üstten çıkarırdı hemde büyük insan gibi öyle gürültülü olurdu ama yine durmazdi çok gazliydi . Nurse Harveys Colex gaz şurubunu kullandık baya faydası olmuştu .
Cakiremine931 AyseAlyamm evet onu çok tavsiye ediyor kullannanlar benim kızımda aynı büyük insan gibi gaz çıkarıyo aynı dediğiniz gibi gazı çıkıyor diye bende iklemde kalıyordum haliyle acabamı diye ama dediğiniz gaz ilacını alıp denicem inşallah bizede faydası olur
AyseAlyamm Cakiremine931 saat ayarla canım kendin o saatlerde ver hep süpürge sesi beyaz gürültü bunlarda işe yarıyor gaz masajı da yapabilirsin ayaklarini karnına itip kendine çek bı kaç kez tekrarla rahatlayip gazı çıkabilir . 3 ay sürdü bizim beni benden aldı çok iyi anlarım seni
Yagizefeninannesi16 Mrv_vrm Alpismom böyle alıştırma sürecinde Tabiki, en rahatı evde olmak ama evin dışına gitmek zorunda kaldığınızda bence çocuğu zorlamayın başka yerde kalınca bizim bile düzenimiz kaçıyor. Evinize dönünce devam edebilirsiniz